ΔΙΑΦΟΡΑ

Trannos μετά τον άγpιο καβγά στα MAD: “Χαζούληδες εκεί στα κανάλια, πουλάτε και τη μάνα σας”

Άγριος καυγάς ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης 22/6, κατά την διάρκεια των Mad Video Music Awards 2022 ανάμεσα στον Snik και τον Light.

Φυσικά celebrities και χρήστες των social media έδειξαν έντονα τη δυσφορία τους με την κατάσταση που ξετυλίχθηκε μπροστά τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το τρομακτικό σκηνικό, κάποια βραβεία δεν απονεμήθηκαν, μεταξύ αυτών και το καλύτερο urban/hip hop track της χρονιάς που είναι το «Όπλο», του Τρανού.

Ο τράπερ, Trannos, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή, τοποθετήθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χαρακτηρίζοντας χαζούληδες και εξυπνάκηδες όσους μπλέχτηκαν σε αυτό το περιστατικό.

«Γελάω πολύ με το IQ σας και την πονηριά σας. Μην λέτε ψέματα στον κόσμο. Δεν τσακώθηκα με κανένα χθες ούτε έκανα κάποια κίνηση ούτε τίποτα. Δεν έχω την παραμικρή σχέση με όλο αυτό. Επίσης χθες λόγω όσων γίνανε δεν μπόρεσα να βραβευτώ για το καλύτερο κομμάτι. Χαζούληδες εκεί στα κανάλια, εξυπνάκηδες με το ύφος το δύσκολο στην κάμερα. Πουλάτε και την μάνα σας για λίγα ευρώ. Ευχαριστώ όλους σας για την τόση αγάπη που είχα χθες στο show μου», έγραψε ο Trannos.

 

enimerotiko.gr
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ