ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τροχαίο ατύχημα στην Κάλυμνο: Ο ένας οδηγός χωρίς δίπλωμα και ο άλλος υπό την επήρεια αλκοόλ

Τροχαίο ατύχημα με τραυματία έναν 21χρονο οδηγό δικύκλου σημειώθηκε στην Κάλυμνο, στο λιμάνι της Πόθιας, μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 39χρονος υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ και ο τραυματίας δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος το ατύχημα συνέβη το βράδυ της 29/01/2023, επί της παραλιακής οδού χερσαίας ζώνης λιμένα Πόθιας Καλύμνου.

Συγκεκριμένα:

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, βραδινές ώρες της 29/01/2023, επί της παραλιακής οδού χερσαίας ζώνης λιμένα Πόθιας ν. Καλύμνου.

Συγκεκριμένα, ένας 21χρονος ημεδαπός οδηγός δίκυκλου οχήματος συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ένας 39χρονος, με αποτέλεσμα την πτώση του οδηγού του δικύκλου επί του οδοστρώματος και τον τραυματισμό του.

Ο τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό νοσοκομείο Καλύμνου όπου διαγνώσθηκε με κάκωση αριστερής κνήμης .

Από τον περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος στερούνταν διπλώματος οδήγησης, ενώ ο 39χρονος οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου, που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές παραβάσεις.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ