ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τροχαίο στο Λαγονήσι: Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα με τον διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ

 

Είναι η στιγμή που ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, χάνει τη ζωή του, στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο Λαγονήσι.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται η μηχανή του Κωνσταντίνου Χρυσαύγη να περνάει, να χάνεται στους θάμνους και κλάσματα δευτερολέπτου αργότερα, φαίνεται το σώμα του στον αέρα πια, μετά τη θανατηφόρα σύγκρουση.

Το τροχαίο δυστύχημα με τον θύμα 66χρονο έγινε χτες (26.03.2023) το μεσημέρι, στο 38,5 χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών- Σουνίου στο Λαγονήσι.

Σε αυτό έχασε τη ζωή του ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, που ήταν Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, ήταν δηλαδή υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Σύμφωνα με την Τροχαία, το κακό έγινε στις 13.55, όταν η μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

newsit

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ