ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσιόδρας: 17 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα σήμερα 27/04 – H ενημέρωση

 

Μια βδομάδα πριν την… άρση του lockdown, ο Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνει για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Δείτε εικόνα από την ενημέρωση.

Άλλη μια μέρα που ο Σωτήρης Τσιόδρας βρίσκεται στο υπουργείο Υγείας για να ενημερώσει σχετικά με το πώς κινείται ο κορονοϊός στην χώρα μας.

Ο κ. Τσιόδρας, πιστός στο καθιερωμένο ραντεβού, ενημερώνει για τον χάρτη του φονικού ιού, την ώρα που απέχουμε ακριβώς μια εβδομάδα από την άρση των περιορισμών στην κυκλοφορία, αλλά κι από την ημέρα που πολλά καταστήματα θα… σηκώσουν τον γενικό.

Όλες τις λεπτομέρειες θα παρουσιάσει στο αυριανό του διάγγελμα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στις 18:00 το απόγευμα κι αμέσως μετά, όπως ανακοινώθηκε, θα γίνει η ενημέρωση για τον χάρτη του ιού στην Ελλάδα.

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε πως υπάρχουν 17 νέα κρούσματα του φονικού ιού στην Ελλάδα.

Δύο ακόμη άνθρωποι έχασαν την μάχη, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 136.

Υποχρεωτικά μάσκα ανακοίνωσε ο Τσιόδρας

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων αποφάσισε την επιστροφή, σταδιακά, στην κανονικότητα στον τομέα της εκπαίδευσης, ενώ όπως είπε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η υποχρεωτική χρήση μάσκας μετά την άρση των μέτρων!

Θα είναι υποχρεωτική σε δημόσιους χώρους, για παράδειγμα παντοπωλεία, νοσοκομεία, ιατρεία, κουρεία και γενικά όλους τους πολυσύχναστους κλειστούς χώρους.

Να σημειωθεί πως αυτό θα ισχύει τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους πελάτες.

Δείτε LIVE όσα λέει ο Σωτήρης Τσιόδρας για τον κορονοϊό

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ