ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τσιόδρας: 22 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και 102 συνολικά οι νεκροί – H ενημέρωση

Greek Health Ministry representative professor Sotiris Tsiodras speaks during a briefing at the ministry, following the outbreak of coronavirus disease (COVID-19), in Athens, Greece, March 13, 2020. Picture taken March 13, 2020. REUTERS/Stelios Misinas
 

Πιστός στο καθημερινό ραντεβού του, ο Σωτήρης Τσιόδρας ενημερώνει για τον “χάρτη” του κορονοϊού στην Ελλάδα. Τα νέα κρούσματα και η λίστα των συμπολιτών μας που δεν τα κατάφεραν. Δείτε LIVE εικόνα από την ενημέρωση.

Για τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ενημερώνει ο Σωτήρης Τσιόδρας, στο καθιερωμένο “ραντεβού” του στις 18:00 το απόγευμα.

Έτσι και σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 15.04.2020, ο κ. Τσιόδρας βρίσκεται στο υπουργείο Υγείας για να παρουσιάσει πώς κινείται ο κορονοϊός στην χώρα μας, με το Πάσχα να… κοντοζυγώνει και να αποτελεί το μεγάλο στοίχημα που αναμένεται να καθορίσει και την επόμενη μέρα.

Η κυβέρνηση το λέει συνεχώς και σε όλους τους τόνους: Μένουμε σπίτι το Πάσχα για να… βγούμε σταδιακά από το σπίτι το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στα της ενημέρωσης, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ανακοίνωσε πως υπάρχουν 22 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και συνολικά πλέον 2.192, με το 56,4% να είναι άνδρες.

559 κρούσματα είναι σχετιζόμενα με ταξίδι και 899 με επαφές γνωστού κρούσματος. 72 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι με μέση ηλικία τα 68 έτη. 15 είναι γυναίκες και όλοι οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 82% έχει υποκείμενο νόσημα ή ηλικία άνω των 70 ετών.

Δείτε LIVE όσα λέει ο Σωτήρης Τσιόδρας για τον κορονοϊό

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ