ΔΙΑΦΟΡΑ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Επιστρέφει στο περιεχόμενο εvηλίκων και η εικόνα μιλά από μόνη της… (Pic)

Επιστρέφει… αποφασισμένη.

Ήταν, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής της στα «φώτα», σταρ. Η εντελώς απροσδόκητη ήττα της στα καλλιστεία, το βλέμμα που έριξε όταν έμαθε όταν δεν κέρδισε και η αύρα που εξέπεμπε, που, κατά κάποιο τρόπο, υποδήλωνε πως είναι πολύ πάνω από τον… ανταγωνισμό, την έφεραν εξ αρχής στο προσκήνιο και συζητήθηκε όσο λίγες.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό συνέτρεχε κι ένας πάρα πολύ βασικός λόγος: η κοπέλα ήταν πανέμορφη, αφήνοντας τους πάντες (και ιδίως το αντρικό κοινό) με το στόμα ανοιχτό σε κάθε της βήμα.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, στην οποία αναφερόμαστε, έκανε μετά από κάποια χρόνια παρουσίας της στο μόντελινγκ το μεγάλο βήμα και τόλμησε να περάσει στο χώρο των ενήλικων ταινιών, διαλύοντας όλα τα ρεκόρ στην Ελλάδα και εκτοξεύοντας τις μετοχές της στην στρατόσφαιρα.

Αίφνης, ωστόσο, εξαφανίστηκε με εξίσου εκκωφαντικό τρόπο. Τα ίχνη της χάθηκαν, μετά από καιρό μαθεύτηκε ότι ζει στην Αγγλία, τηρούσε σιγή ιχθύος σε ό,τι είχε να κάνει με τα σχέδιά της- εν ολίγοις, ουδείς γνώριζε… τι και πώς, παρά το γεγονός πως είχε ενεργοποιήσει τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Πλέον, όμως, η Τζούλια έκανε δυναμικό comeback, το οποίο ανακοινώθηκε με επισημότητα μέσω του instagram: η Αλεξανδράτου επιστρέφει με δικό της, πρωτότυπο υλικό σε γνωστή πλατφόρμα που ανεβάζει «πικάντικο» περιεχόμενο, όπως φαίνεται και στην ανάρτησή της.

Φυσικά αυτό σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των fans της, οι οποίοι έχουν μάτια, ακόμα και τόσο καιρό μετά, only για εκείνη…

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia🇬🇧 (@juliahunt123)ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ