ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Β. Καλοπήτας: Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής δίνει ρόλο και λόγο στην κοινωνία μέσω του «Ψηφιακού Κόμματος»

Ουσιαστικό ρόλο και λόγο στους πολίτες δίνει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στο πλαίσιο του «Ψηφιακού Κόμματος», μέσω του οποίου θα μπορούν να συμμετέχουν άμεσα και ενεργά στις διαδικασίες και να συνδιαμορφώνουν τις εξελίξεις.

Το «Ψηφιακό Κόμμα» μέσα από τα ανθρωποκεντρικά του χαρακτηριστικά εξελίσσεται από ένα εργαλείο ψηφιακής διακυβέρνησης σε μια πλατφόρμα της ψηφιακής κοινωνίας και θα είναι προσβάσιμο στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους μας, τους δημοκρατικούς πολίτες της Δωδεκανήσου να γίνουν κοινωνοί του εγχειρήματος της συμμετοχικής διακυβέρνησης χωρίς αποκλεισμούς.

Η φωνή όλων των πολιτών και των αποδήμων ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου ή γεωγραφικής τοποθεσίας, από το πιο μικρό νησί μέχρι τα μεγάλα αστικά κέντρα, μέσω του Διαδικτύου θα ακούγεται στη Βουλή, στις πόλεις και στους χώρους δράσης, που έχει παρουσία το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και θα υποστηρίξει στην πράξη την αυτοοργάνωση του κόμματος.

Στόχοι μας είναι:

  • Ανοικτός διάλογος για όλους τους πολίτες. Όλοι οι πολίτες θα μπορούν να συμμετέχουν στο διάλογο για την ανάδειξη προτάσεων σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο για όλα τα θέματα ενδιαφέροντός τους όπως η τοπική οικονομική ανάπτυξη, η εργασία, η εκπαίδευση, η παιδεία, η υγεία, η ενέργεια, η μετά-Covid εποχή και το περιβάλλον. Οι προτάσεις των πολιτών θα αξιοποιούνται στις πολιτικές παρεμβάσεις του κόμματος.
  • Ανοιχτές online φυσικές και υβριδικές εκδηλώσεις. Θα προγραμματίζονται πολιτικά εργαστήρια ανοιχτά σε όλους τους πολίτες. Θα δίνεται η δυνατότητα διοργάνωσης της δικής σου εκδήλωσης.
  • Εγγραφή μελών και ψηφιακές οργανώσεις. Τα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από δυνατότητες άμεσης επικοινωνίας και συνδιαμόρφωσης θέσεων. Μπορούν να δημιουργούνται δίκτυα με στελέχη με τα ίδια ενδιαφέροντα σε όλη την Ελλάδα.
  • Κέντρο υποστήριξης μελών και φίλων του Κινήματος / Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ