ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Β. Καλοπήτας, υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου: «Στηρίζουμε το δίκαιο αίτημα των κατοίκων Νότιας Ρόδου για την αναβάθμιση

Στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους της Νότιας Ρόδου και στηρίζουμε το δίκαιο αίτημά τους για την στελέχωση του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου το οποίο εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους της περιοχής αλλά και επισκέπτες τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι αδιανόητο να προσπαθούμε ακόμα και σήμερα να πείσουμε το κράτος των Αθηνών για την αναγκαία πρόσληψη ειδικευμένων γιατρών και νοσηλευτριών ώστε να καλύπτονται όλες οι βάρδιες και για την αναβάθμισή του σε σύγχρονο Κέντρο Υγείας!

Η δωρεά ενός ασθενοφόρου από μόνη της δεν λέει τίποτα αν δεν υπάρχει προσωπικό για να είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο που θα παρεμβαίνει άμεσα στα έκτακτα περιστατικά ώστε να μην καλείται το ασθενοφόρο από τον Αρχάγγελο ή ακόμα και από την πόλη της Ρόδου χάνοντας πολύτιμο χρόνο για κάθε περιστατικό!

Το υπάρχον προσωπικό του Περιφερειακού Ιατρείου Γενναδίου σηκώνει δυσανάλογο βάρος και φέρνει εις πέρας ένα δύσκολο έργο για να καταφέρει να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του πληθυσμού που στην τουριστική περίοδο αυξάνονται κατακόρυφα λόγω των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων που απασχολούνται στις επιχειρήσεις και τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Νότιας Ρόδου και στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Κυριακής, η δημοτική μας κίνηση «Μαζί Για τη Ρόδο» στέκεται στο πλευρό τους και δηλώνουμε ότι ως δημοτική αρχή θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ώστε να νιώθουν ασφαλείς οι κάτοικοι στα σπίτια τους και οι επισκέπτες μας στον τόπο των διακοπών τους.

Φτάνει πια στην αδιαφορία που οι πολίτες την πληρώνουν με την ίδια τους τη ζωή.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ