ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Β. Μανέττας : Σκληραίνει τη στάση της η ΔΕΥΑΡ απέναντι στους κακοπληρωτές!

Κόβει το νερό και στέλνει εξώδικα για τα χρέη στους μεγαλοοφειλέτες 

 

 

Σκληραίνει τη στάση της η ΔΕΥΑΡ απέναντι στους κακοπληρωτές!

Όπως έκανε γνωστό σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της επιχείρησης η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κόβει το νερό και να στέλνει από τώρα και στο εξής, εξώδικα για τα χρέη ειδικά στους συστηματικούς κακοπληρωτές και τους μεγαλο-οφειλέτες της!

 Όπως τόνισε,  μέχρι να καταρτιστεί η νέα τιμολογιακή πολιτική της επιχείρησης δεν θα υπάρξουν αυξήσεις στα τιμολόγια του νερού.

«Δεν θα γίνει καμία αύξηση. Αντίθετα θα εξετάζουμε συνολικά το θέμα. Εμείς επεξεργαζόμαστε μία τιμολογιακή πολιτική. Τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς και πρέπει να κάνουμε από την αρχή μία αξιολόγηση βλέποντας όλα τα δεδομένα ώστε να φτιάξουμε μία τιμολογιακή πολιτική που θα είναι το συμφέρον των δημοτών της Ρόδου. Εξάλλου τώρα οι τιμολογιακές πολιτικές πραγματοποιούνται με νέα δεδομένα.

Τώρα υπάρχουν και νέες προϋποθέσεις, δηλαδή αφού καταρτίσουμε την τιμολογιακή πολιτική της θα πρέπει να την στείλουμε στη γενική γραμματεία υδάτων,  να πάρουμε την έγκρισή της και μετά να προχωρήσουμε.

Πάντως πιστεύω ότι μόλις ολοκληρώσουμε την επεξεργασία με βάση τα νέα δεδομένα θα είμαστε έτοιμοι να καταρτίσουμε μία νέα τιμολογιακή πολιτική.

Μέχρι να εγκριθεί η νέα τιμολογιακή πολιτική δεν θα γίνει καμία αύξηση παρότι οι αυξήσεις στην ηλεκτρική ενέργεια είναι τεράστιες. Αυτές θα τις απορροφήσει η ΔΕΥΑΡ» δήλωσε ο κ. Μανέττας.

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ