ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαλάντης: «Η συνταγή επιτυχίας χάλασε όταν η Ρούλα Κορομηλά με παρέσυρε και με έκανε ίδιο με τους άλλους»

Ο Βαλάντης ήταν καλεσμένος σε γνωστή εκπομπή και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την ανοδική πορεία της καριέρας του και τα λάθη που του κόστισαν.

Αναφέρθηκε στο μοναδικό στιλ που είχε ως πρωτοεμφανιζόμενος και παραδέχτηκε πως ήταν λάθος να ακούσει τρίτους και να αλλάξει την εμφάνισή του, με συνέπεια να χαλάσει «η συνταγή της επιτυχίας».

Ο Βαλάντης ρίχνει ευθύνες στην Ρούλα Κορομηλά για την πτωτική πορεία της καριέρας του

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Βαλάντης «βγήκα ένας άνθρωπος με δαχτυλίδια, με κοτσίδα, με τα μουστάκια μου κι εκεί που έγινε η έκρηξη του καλλιτέχνη, άλλαξα εμφάνιση. Εκεί που είχα τους φανατικούς και τους άλλους που έλεγαν τον μισώ – εμένα μ΄αρέσει αυτό – η συνταγή επιτυχίας χάλασε. Σε αυτό έφταιξε ότι παρασύρθηκα από τη Ρούλα Κορομηλά και άλλαξα την εμφάνισή μου γιατί είχε αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια σε μία συνεργασία με τον Λευτέρη Πανταζή. Αυτή με κούρεψε, μου έβαλε γραβάτα, κοστούμι και με έκανε έναν τραγουδιστή το ίδιο με τους άλλους. Δεν έχω μιλήσει μαζί της για αυτό, ανακαλύπτεις το λάθος μετά. Δεν κατηγορώ».

Αυτή την περίοδο είναι ξανά φοιτητής και πρόκειται να ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Αισθητική και Κοσμετολογία, που έχει αφήσει στη μέση, με στόχο να ανοίξει το δικό του ινστιτούτο αισθητικής και ν’ ασχολείται με το τραγούδι μόνο ως χόμπι. «Θέλω να κάνω το τραγούδι χόμπι, δεν θέλω να βιοπορίζομαι πια αυτό. Πρέπει να βάλεις τιμή στην τέχνη αλλά η τέχνη δεν έχει τιμή», επεσήμανε ο Βαλάντης.

Γιατί πολλοί καλλιτέχνες είχαν στη “μαύρη λίστα” τον Βαλάντη

Ο τραγουδιστής ήθελε πάντα να μιλάει ξεκάθαρα και να μην μασάει τα λόγια του και όπως εξομολογείται το πλήρωσε με συνεργασίες που δεν ήρθαν ποτέ, καθώς υπήρξαν καλλιτέχνες που τον είχαν σε «μαύρη λίστα», επειδή ένιωσαν ότι λόγω της αυθόρμητης φύσης και της ειλικρίνειας του, δεν θα έκανε καλό στην εικόνα τους.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ