ΔΙΑΦΟΡΑ

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Η μητέρα μου κόλλησε κορωνοϊό και έζησε από θαύμα, περιμέναμε ότι θα τη χάσουμε»

 

Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α τετ» του Alpha Κύπρου προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με τον κορωνοϊό, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του ενώ αποκάλυψε ότι η μητέρα του διασωληνώθηκε για 16 μέρες και έζησε από θαύμα.

«Παρόλο που κόλλησα δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου από τον κορωνοϊό. Πέρασα πολύ άσχημες στιγμές γιατί παραλίγο να χάσω τη μητέρα μου. Ήταν άσχημα. Στην πρώτη καραντίνα κόλλησαν η μητέρα μου, ο πατέρας μου, η αδερφή μου, το μωρό και ο γαμπρός μου. Εμείς τη γλιτώσαμε. Η μητέρα μου διασωληνώθηκε 16 μέρες. Ουσιαστικά περιμέναμε από στιγμή σε στιγμή ότι θα τη χάσουμε και έγινε ένα θαύμα και αντέδρασε ο οργανισμός της.

Λέω θαύμα γιατί σε παρόμοια κατάσταση φεύγανε άνθρωποι 30 και 35 χρονών. Έγινε αυτό το θαύμα και συνειδητοποιήσαμε ότι είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Την ημέρα που διασωληνωνόταν η μητέρα μου ήρθα το ασθενοφόρο και πήρε και την αδερφή μου οπότε ζούσαμε έναν πανικό για το που θα οδηγήσει αυτή η ιστορία», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ