ΔΙΑΦΟΡΑ

Βασίλης Καρράς: Έβαλε τους Unboxholics να μαζέψουν ελιές και έγιναν viral

Στη φάρμα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας υποδέχτηκε ο Βασίλης Καρράς τους Unboxholics, τους έστρωσε στο μάζεμα της ελιάς και το βίντεο στο κανάλι τους στο YouTube έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες.

Μετά από τις αμέτρητες επιτυχίες με στίχους του να έχουν γίνει σλόγκαν, αριθμώντας πολλούς πλατινένιους και χρυσούς δίσκους στην πολύχρονη καριέρα του, ήρθε η στιγμή ο Βασίλης Καρράς να γίνει viral.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει δημιουργήσει – εδώ και χρόνια – τη δική του φάρμα στον τόπο καταγωγής του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, με την οποία ασχολήθηκε ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας δεδομένου ότι η νυχτερινή ζωή ήταν ανύπαρκτη και τα νυχτερινά κέντρα κλειστά.

 

Εκεί παράγει διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων ελιές, πιπεριές, κεράσια, κρασί και λάδι. Tο τελευταίο, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα γνωστό στη Βόρεια Ελλάδα.

Με αφορμή, λοιπόν, το καθιερωμένο μάζεμα της ελιάς το Νοέμβριο, ο Βασίλης Καρράς υποδέχτηκε στη φάρμα του τους Unboxholics, τους πήγε στους ελαιώνες του και από experts στο gaming τους έκανε ειδικούς και στο μάζεμα της ελιάς.

 

Μάλιστα, ο Βασίλης Καρράς δεν ήταν καθόλου χαλαρός μαζί τους, αλλά φρόντισε να τους στρώσει στη δουλειά και το όφελος ήταν διπλό αφού και οι ελιές μαζεύτηκαν και το βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι τους στο YouTube έγινε viral, «τρυπώντας» αμέσως στις τάσεις του YouTube και ξεπερνώντας μέσα σε δύο μέρες τις 355.000 προβολές.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ