ΔΙΕΘΝΗ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Έτσι αποχαιρετά για πάντα τον Πρίγκιπά της

Ίσως η Βασίλισσα Ελισάβετ να ζει σήμερα την χειρότερη μέρα της μακρόχρονης ζωής της. Μετά από 73 χρόνια θα πει για τελευταία φορά αντίο στον επί 73 χρόνια σύζυγό της Πρίγκιπα Φίλιππο.

Όπως λένε πηγές από το Παλάτι λίγο πριν το φέρετρο με την σορό του αναχωρήσει για το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, η Ελισάβετ θα μείνει μόνη της μαζί του για λίγο.

Οι ίδιες πηγές έλεγαν σύμφωνα με την DailyMail ότι η Βασίλισσα ήταν η επιτομή της αξιοπρέπειας όλες αυτές τις ημέρες αφού παρά το προχωρημένο της ηλικίας της επέμενε να επιβλέψει όλες τις προετοιμασίες για την σημερινή ιδιαίτερα οδυνηρή για εκείνη τελετή.

Το Μπάκινγχαμ αργά το βράδυ της Παρασκευής έδωσε στην δημοσιότητα μια φωτογραφία που δεν είχε δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας και είναι από μια ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας. Είναι ένα από τα μέρη που λάτρευε το βασιλικό ζεύγος. Εκεί τους άρεσε να περπατούν και να κάνουν πικ νικ. Στην Βασίλισσα άρεσε τόσο πολύ η περιοχή που ονομάζεται Coyles of Muick που έδωσε αυτό το όνομα σε ένα από τα αγαπημένα της σκυλιά.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ