ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολώνο: Στην ανακρίτρια οι 3 συλληφθέντες! Τι θα υποστηρίξουν – Ποιοι είναι στη λίστα των 35; Ο μυστηριώδης «Μιχάλης» & το ενδεχόμενο του συνεργού

Στην ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας εις βάρος της 12χρονης στο Κολωνό, οδηγήθηκαν πριν από λίγο οι τρεις τελευταίοι συλληφθέντες και κατηγρούμενοι για γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο επ αμοιβή.

Και οι τρεις είχαν πάρει τη Δευτέρα προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και να δώσουν εξηγήσεις σήμερα, Τετάρτη. Και οι τρεις αρνούνται την κατηγορία, της γεννετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, η οποία τους έχει αποδοθεί.

Στην ανακρίτρια οι 3 συλληφθέντες – Τι θα υποστηρίξουν

Ειδικότερα, ο 33χρονος κατηγορούμενος, υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες ότι έχει πρόβλημα διανοητικό το οποίο επιβεβαιώνεται από γιατρό ο οποίος τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ.

Ακόμη φέρεται να υποστηρίζει ότι υπήρξαν τρία ραντεβού με τη 12χρονη,έγιναν δύο συναντήσεις ενώ η Τρίτη ματαιώθηκε καθώς υπήρχε θέμα με τη μεταφορά των χρημάτων. Επιπλέον,ο 33χρονος αρνείται πως υπήρξε βιασμός του παιδιού.

Στο ίδιο πλαίσιο και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος-σε διαθεσιμότητα πλέον- του νοσοκομείου Μεταξά υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε βιασμός της 12χρονης, αλλά έγινε μία συνάντηση μέσω της εφαρμογής και πως δεν έχει δώσει λεφτά στο κορίτσι.

Τέλος σε άρνηση των κατηγοριών, προχώρησε και ο 34χρονος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του ισχυρίζεται ότι έχει πρόβλημα υγείας.

Ποιοι είναι στη λίστα των 35 – Παζάρι» του 53χρονου με φωτογραφίες και βίντεο

Σε μία λίστα 35 ατόμων έχει εστιάσει τις έρευνές της η αστυνομία αναφορικά με την υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στoν Κολωνό. Κοινό σημείο αναφοράς είναι ο 53χρονος καθώς οι εμπλεκόμενοι είναι τόσο άτομα που φέρονται να έχουν σχέση με τον οίκο ανοχής που είχε κακοποιηθεί κατ’ επανάληψη το ανήλικο κορίτσι, όσο και από το δίκτυο που είχε στηθεί στο διαδίκτυο και στο οποία ηγούταν ο 53χρονος συλληφθέντας.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε ο ANT1 ο 53χρονος φέρεται να βιντεοσκοπούσε και να φωτογράφιζε τη 12χρονη και εν συνεχεία να πουλούσε τις φωτογραφίες στο dark web μέσω σχετικών σελίδων.

Μάλιστα σχολιάζοντας αυτή την πληροφορία που μεταφέρθηκε ο Μανώλης Σφακιανάκης, χαρακτήρισε το γεγονός πρωτοφανές, καθώς όπως είπε μέχρι τώρα δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο στη χώρα μας, παρότι πολλοί στην Ελλάδα έχουν βρεθεί να αγοράζουν υλικό, αλλά από το εξωτερικό.

Μάλιστα ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας επισήμανε πως μπορούν να βρεθούν τα ίχνη τους, ωστόσο ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος των Αρχών μιας και έχουν μπροστά τους μόλις 10 μήνες καθώς με τη πάροδο του 12μηνου παραγράφονται τα αδικήματα.

Ο μυστηριώδης «Μιχάλης» & το ενδεχόμενο του συνεργού

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα που ερευνώνται από την αστυνομία, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, είναι 25 που είχαν σχέση με τον οίκο ανοχής, καθώς είχαν επισκεφθεί το σπίτι – κολαστήριο για τη 12χρονη, ενώ τα άλλα 10 είναι ψηφιακές επαφές, άτομα που επικοινωνούσαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Βάσει όσων έχουν γίνει γνωστά και αναφέρθηκαν, το πρόσωπο «κλειδί» είναι ο «Β.» που φέρεται να είναι ο «πορτιέρης» του οίκου ανοχής. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ελέγχει ένα ολόκληρο δίκτυο με οίκους ανοχής τόσο στη συγκεκριμένη περιοχή (στην οποία μένει, επίσης) αλλά και ακόμη 10 με 15 «σπίτια» στην ευρύτερη περιοχή.

Οπως αναφέρθηκε ο ίδιος έχει ποινικό παρελθόν για υποθέσεις που σχετίζονται με τους οίκους, ενώ έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί μέσω καμερών τα όσα συμβαίνουν εκεί. Ο «Β.» φέρεται να έχει «φωτογραφηθεί» από το 12χρονο κορίτσι που ανέφερε στην κατάθεσή της για κάποιον «αστυνομικό» και για πρόσωπο που γνώριζε την ηλικία της καθώς τον άκουσε να λέει στον 53χρονο «θα μπλέξουμε, είναι ανήλικη».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα ραντεβού μέσω διαδικτύου, φαίνεται πως εκεί είχε στηθεί κύκλωμα με επικεφαλής τον 53χρονο. Το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε ανέφερε ως υπαρχηγό τον «Μιχάλη» που ελέγχεται από την αρχή της υπόθεσης όπως και δύο ακόμη πρόσωπα, τον «Δημήτρη» και τον «Ιωσήφ». Οπως ειπώθηκε και οι τρεις έχουν τακτοποιηθεί με τις Αρχές να προσπαθούν να τους «δέσουν» με την υπόθεση ώστε να προχωρήσουν σε συλλήψεις.

athensmagazine.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ