ΕΛΛΑΔΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Το προφίλ των ατόμων για τα οποία εκδόθηκαν νέα εντάλματα σύλληψης (Video)

Την έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης δρομολόγησε η νέα κατάθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας. Παράλληλα, γνωστός σκηνοθέτης-ηθοποιός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η 12χρονη στη χθεσινή συμπληρωματική πολύωρη κατάθεση που έδωσε παρουσία παιδοψυχολογου φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα που πρέπει να βρεθούν ποινικά υπόλογα στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα πρόσωπα αυτά είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στη Αστυνομία προκειμένου να δηλώσουν ότι είχαν κάνει χρήση της διαδικτυακής εφαρμογής και είχαν συνομιλήσει με τη 12χρονης, χωρίς όμως να τη συναντήσουν.

Όμως, η νέα κατάθεση της ανήλικης έδωσε ένα διάσταση στην υπόθεση αφού φέρεται να αναγνώρισε τρεις άνδρες με τους οποίους είχε γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής, ενώ φέρεται να απέδωσε ποινικό ρόλο και σε τέταρτο πρόσωπο.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης ανεβάζοντας τον αριθμό των κατηγορουμένων σε συνολικά δέκα άτομα. Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, πράξη που τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” παρουσιάστηκε το προφίλ των τεσσάρων ατόμων για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Όπως αναφέρθηκε αναμένουμε νέες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες οι οποίες θα βγουν μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον της 12χρονης.

https://player.glomex.com/integration/1.833.1/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-co2mm2tbjvll&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fnews%2Fellada%2F600340-biasmos-12xronhs-ston-kolwno-to-profil-twn-atomwn-gia-ta-opoia-ekdothhkan-nea-entalmata-syllhpshs-video%3Ffbclid%3DIwAR18-vdby4D5ALFJZGqqm-KJyaF4DN3T5MkXBGOwBBgb4XMCjS8s1ZSyzbw

«Δεν φοβάμαι για κάτι! Δεν έχω κάνει κάτι» – “Έσπασε” τη σιωπή του ο δημοσιογράφος που είναι στη λίστα των 212

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ο δημοσιογράφος που είναι στη λίστα των 212 ατόμων, που είχαν επικοινωνία με το προφίλ που διαχειριζόταν ο 53χρονος στην εφαρμογή Blindchat, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του.

Ο Γιώργος Σολάρης περιγράφει στην Τασούλα Παπανικολάου την επικοινωνία που είχε και την επιμονή του διαχειριστή προς εκείνον. Παράλληλα, οι Αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν το διαμέρισμα airbnb όπου εξέδιδαν την 12χρονη.

«Είμαι συγκλονισμένος γιατί είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν κάνει τέτοια πράγματα, δεν ασχολείται. Είμαι στη διάθεση των αρχών και της αστυνομίας ώστε να δοθεί ένα τέλος σε όλο αυτό το μαρτύριο που περνάω. Δεν φοβάμαι για κάτι, δεν έχω κάνει κάτι. Είμαι αληθινός» είπε ο δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Σολάρης που ζει και εργάζεται στη Σύρο έμαθε πριν από δύο ημέρες από συναδέλφους του ότι είναι ένας από τους 212 ανθρώπους που συνομίλησαν με το προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος παριστάνοντας την 12χρονη. Μιλά για τη μία και μοναδική συνομιλία που είχε όπως ισχυρίζεται. Η επικοινωνία έγινε αρχές καλοκαιριού.

«Μπήκα εντελώς τυχαία, είδα μια διαφήμιση μπροστά μου, σαν δημοσιογράφος είχα την περιέργεια να δω τι ακριβώς είναι αυτό. Μπήκα μέσα λοιπόν, έβαλα το όνομά μου, έβαλα την ηλικία μου, email, μπήκα λοιπόν μέσα και μου ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα το οποίο φαινόταν ότι είναι άγνωστο. Δεν ξέρα αν ήταν άντρας ή γυναίκα.

Μου είπε ‘καλησπέρα’. Λέω ‘καλησπέρα’. Μου λέει ‘τι κάνεις;’ Λέω ‘καλά’. Δεν ήξερα και εγώ πάνω κάτω πως χρησιμοποιείται αυτό το πράγμα. Μου λέει ‘θα ήθελες να γνωριστούμε;’ Λέω ‘τι εννοείς;’. Μου λέει ‘με δωράκι’. Λέω ‘Τι δωράκι;’. Μου είχε πει ένα ποσό, δεν θυμάμαι ακριβώς, με ένα ποσό 50-60 ευρώ στα Σεπόλια σε αυτοκίνητο να βρεθούμε» περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

«Λέω ‘τι ακριβώς;’ Μου λέει ‘να βρεθούμε να υπάρχει σεξουαλική επαφή’. Τέτοια πράγματα, εκεί αυτομάτως δεν υπήρχε περίπτωση…αρνήθηκα εγώ. Δεν μου άρεσε αυτή η πρόταση που μου έγινε, μέχρι εκεί αυτό. Έγραφε ότι ήταν 20 ετών»

Ο Γιώργος Σολάρης αποφάσισε να μιλήσει για να βάλει τέλος όπως λέει σε ανακρίβειες. Θα κινηθεί νομικά εναντίον όλων όσων τον συκοφαντούν ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει καμία κλήση από την αρχές για να καταθέσει.

https://player.glomex.com/integration/1.833.1/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-co2gc23cidbl&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fnews%2Fellada%2F600340-biasmos-12xronhs-ston-kolwno-to-profil-twn-atomwn-gia-ta-opoia-ekdothhkan-nea-entalmata-syllhpshs-video%3Ffbclid%3DIwAR18-vdby4D5ALFJZGqqm-KJyaF4DN3T5MkXBGOwBBgb4XMCjS8s1ZSyzbw

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ