ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο σοκ από τη Νέα Σμύρνη: Έβγαλε το μόριό του και… Σοκάρει η καταγγελία νεαρής γυναίκας

Τον τρόμο έζησε μια νεαρή γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα σ@ξουαλικής παρενόχλησης το βράδυ της Τετάρτης (05/05) στη Νέα Σμύρνη, σοκάροντας με την περιγραφή της. Επίσης, μια 30χρονη γυναίκα απευθύνθηκε σε Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας και κατέθεσε μήνυση για βιασμό κατά του πρώην εργοδότη της.

Το φερόμενο ως θύμα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ ανέβασε μάλιστα στη σελίδα της στο Facebook, τόσο βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα που κατηγορεί για σ@ξουαλική παρενόχληση.
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ο συγκεκριμένος άνδρας την ακολούθησε για 300 μέτρα από τη στάση του τραμ στην Αιγαίου, μέχρι το σπίτι της, έχοντας βγάλει έξω το μόριό του.
Στο βίντεο απαθανατίζεται η νεαρή γυναίκα να μπαίνει στην πολυκατοικία της, ενώ κοιτά συνεχώς πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίζεται ένας άνδρας με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει την είσοδο, ενώ αφού διαπιστώνει πως η πόρτα είναι κλειστή, απομακρύνεται.

«Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα», σημειώνει στην ανάρτησή της η άτυχη γυναίκα.

Αφού εξομολογείται δε πως «τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα», παρακαλεί όποιος τον αναγνωρίσει να επικοινωνήσει μαζί της.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ