ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι: Είχε γίνει η σκιά της Ιωάννας! Την παρακολουθούσε ένα χρόνο! – Κράτησε την περούκα για να κάνει και άλλη επίθεση;

 

Μέσω GPS η 35χρονη παρακολουθούσε κάθε βήμα της 34χρονης Ιωάννας. Κάθε φορά που τελείωνε η μπαταρία το έβγαζε από το αυτοκίνητό της και το επαναφόρτιζε. Εκτιμάται ότι είχε κρατήσει την περούκα και την τηλεκάρτα γιατί έβλεπε και άλλη «αντίζηλο».

Μια υπόθεση που είναι θέμα συζήτησης σε όλη την Ελλάδα είναι αυτή της επίθεσης με το βιτριόλι από μια γυναίκα εναντίον μιας άλλης και εντελώς ανυποψίαστης που στο μυαλό της έμοιαζε με αντίζηλος στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα.

Δυο νέες γυναίκες πρωταγωνίστριες σε μια υπόθεση που αφήνει την μια σημαδεμένη για πάντα και την άλλη στην φυλακή και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως από την επίθεση με το βιτριόλι αποκαλύπτουν την ξεκάθαρη εμμονή που είχε η 35χρονη Έφη με την 34χρονη Ιωάννα και αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι το ενδεχόμενο η 35χρονη να είχε βάλει στο στόχαστρο και άλλες γυναίκες οι οποίες στο θολωμένο μυαλό της αποτελούσαν εμπόδιο στους στόχους της!

Ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να γράψει ένα τέτοιο σενάριο. Να σκιαγραφήσει μια προσωπικότητα που βλέπει παντού αντίζηλους, που παρακολουθεί κάθε κίνηση των «εχθρών» της και τροφοδοτεί τις κινήσεις της με σενάρια που πλάθει συνεχώς στην φαντασία της.

Παρακολουθούσε την Ιωάννα με ειδικό application αλλά και με φυσική παρουσία

Η 35χρονη μέσω ενός ειδικού application παρακολουθούσε το στίγμα της 34χρονης και την κάθε της κίνηση. Ήξερε που βρισκόταν κάθε στιγμή. Και αυτό όπως αποδεικνύεται από τον Ιούνιο του 2019! Μάλιστα μέσω της εφαρμογής αυτής εντόπιζε το σπίτι στο Μοσχάτο και το γραφείο που εργαζόταν στην Καλλιθέα. Το τελευταίο στίγμα από το tracker.com στο κινητό της 35χρονης το εντοπίζουν στις 18 Μαΐου 2020. Επίσης, όταν τελείωνε από την συσκευή που της είχε βάλει της ερχόταν ειδοποίηση στο κινητό της ότι έχει αποφορτιστεί. Τότε πήγαινε η ίδια σύμφωνα με την ΕΡΤ και το έβγαζε από το αυτοκίνητο της Ιωάννας το φόρτιζε και το επανατοποθετούσε στο αυτοκίνητο της Ιωάννας και έτσι γνώριζε κάθε της κίνηση στο λεκανοπέδιο Αττικής.

Στο κινητό της οι αστυνομικοί βρήκαν φωτογραφίες με την είσοδο της πολυκατοικίας στην οποία έμενε η Ιωάννα με ημερομηνία 26 Ιουνίου του 2019.

Άλλωστε η 35χρονη σύμφωνα και με μαρτυρίες γειτόνων είχε γίνει η σκιά της ανυποψίαστης Ιωάννας.

 

Είχε κρατήσει την περούκα και την τηλεκάρτα για να κάνει και άλλη επίθεση;

Σε ένα από τα σημειώματα η 35χρονη γράφει ερμηνεύοντας προφανώς όσα της είχε πει αυτός που της έριξε τα χαρτιά: «Θα τσακωθώ με μια γυναίκα μελαχρινή». Σύμφωνα με το vima.gr οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν ότι η 35χρονη κράτησε την περούκα και την τηλεκάρτα στο σπίτι της προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει σε νέα επίθεση με τον ίδιο τρόπο και την ίδια μεταμφίεση.

Επίσης, όπως σας παρουσίασε σε ρεπορτάζ του το newsit.gr ερμηνεύοντας ένα άλλο σημείωμα ίσως και να μην είναι τόσο ακατάληπτα τα όσα έγραφε. Η 35χρονη έβλεπε παντού αντίζηλους. Και είχε αποτανθεί ακόμα και σε χαρτορίχτρες για να της «δείξουν» ποιες έμπαιναν εμπόδιο στα σχέδιά της.

Στο συγκεκριμένο σημείωμα της 35χρονης, η ίδια με τον γραφικό της χαρακτήρα έχει γράψει στο επάνω μέρος του την λέξη “ΧΑΛ”. Τα συγκεκριμένα γράμματα όπως όλα δείχνουν δεν έχουν καμία σχέση με τα αρχικά κάποιων λέξεων, αλλά με την γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα “ΧΑΛ”, η οποία είναι ένα δημιούργημα του Hal.G εμπνευσμένη από τις Ασιατικές χώρες, την Ινδία, την Αίγυπτο.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι της Ιωάννας με τον 40χρονο – «Η Έφη είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι»

Όσο ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου εναντίον της 34χρονης Ιωάννας από την 35χρονη που κατηγορείται για την πράξη αυτή, τόσο φαίνεται πόσο το μυαλό της γυναίκας που έβαλε στο μάτι την Ιωάννα έπαιζε περίεργα παιχνίδια. Και το μυαλό της Ιωάννας μόνο σε αυτή την γυναίκα δεν είχε πάει.

Όταν η 35χρονη της είχε πει ότι την ενοχλούσε το γεγονός ότι ο 40χρονος είχε κάνει φίλη του στο facebook την Ιωάννα, η κοπέλα έσπευσε αμέσως να τον διαγράψει. Στις 26 Νοεμβρίου του 2018 είχε γίνει η «παρεξήγηση». Τότε είχε στείλει μήνυμα ο 40χρονος στην Ιωάννα η οποία ήταν στην Βαρσοβία εκδρομή με φίλες της. Του απάντησε λοιπόν εκείνη, και του είπε: «Είδες ότι σε διέγραψα έτσι;» Και εκείνος την ρωτάει: «Τι σου έκανα και με διέγραψες;» Και εκείνη του απάντησε: «Για σκέψου. Κάποια ανησυχεί για σένα». Η απάντηση του 40χρονου ήταν: «Μα δεν μπορώ να καταλάβω για ποια λες. Για ποια κοινή μας γνωστή, αλλά δεν έχεις κάνει κάτι κακό, ούτε θα κάνεις, ποτέ». Έτσι, τελείωσε ο πρώτος διάλογος ανάμεσα στην Ιωάννα και στον 40χρονο.

Όμως, τον Ιούλιο του 2019 ο 40χρονος επανέρχεται και τόσους μήνες μετά και του λέει η Ιωάννα: «Η Έφη, είναι συγχωριανή, φίλη και καλό κορίτσι». Σύμφωνα με τον Alpha, την ίδια κουβέντα είπε στους αστυνομικούς η Ιωάννα όταν την επισκέφθηκαν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο. «Η Έφη είναι καλό κορίτσι, είναι από διπλανό χωριό και απορώ πως την έχετε στην λίστα».

Aπό newsit.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ