ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι: Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της 34χρονης Ιωάννας

 

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι συνεχίζει να ανεβαίνει καθημερινά τον δικό της Γολγοθά ενώ ο δρόμος της νοσηλείας θα είναι μακρύς και επίπονος.

Οι γιατροί προσπαθούν να αποκαταστήσουν τα τραύματα που προκάλεσε στο πρόσωπό της το καυστικό υγρό ενώ το πολύ ενθαρρυντικό είναι  ότι οι γιατροί που παρακολουθούν την Ιωάννα φαίνεται πως κατάφεραν να σώσουν το αριστερό μάτι της.

Η 34χρονη μπαίνει στην 5η εβδομάδα νοσηλείας μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχθηκε στο ισόγειο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα και χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι τώρα έχει κάνει 4 χειρουργεία. Πάντως τα νέα που έρχονται από το Θριάσιο είναι θετικά. Φαίνεται πως το ιατρικό προσωπικό κατάφερε τελικά να σώσει το αριστερό μάτι της Ιωάννας.

Η Ιωάννα ακόμα όμως δεν έχει δει το πρόσωπό της στον καθρέφτη, οι ψυχολόγοι την συμβουλεύουν να μην το δει σε αυτό το μεταβατικό στάδιο για να μην αποτυπωθεί μία λανθασμένη σκληρή εικόνα στο μυαλό της.

Συμβουλή των ειδικών ψυχολόγων είναι η Ιωάννα να γνωρίζει όλες τις πληροφορίες ακόμα και ότι κάποια πράματα δεν θα αποκατασταθούν.

Θα πήγαινε να χτυπήσει κάρτα μετά την επίθεση η 35χρονη

Την ίδια στιγμή, άγνωστες αλήθειες για τη φρικτή επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα καθηλώνουν. Στόχος της κατηγορούμενης ήταν αμέσως μετά την επίθεση, να πάει στο γραφείο της για να χτυπήσει κάρτα. Αυτό θα της εξασφάλισε το τέλειο άλλοθι.

Ο ταξιτζής όμως κοιμήθηκε και η δράστης στις 09.15 εκείνο το πρωινό κατάλαβε ότι την είχε κρεμάσει. Το άλλοθι χάνεται.. Στέλνει e-mail στον προϊστάμενό της ζητώντας άδεια για την επόμενη μέρα, όχι μόνο να γκρέμισε το άλλοθι αλλά άφησε και στοιχεία για την έρευνα των Αρχών

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ