ΔΙΑΦΟΡΑ

«Βόμβα» Αστυνομίας για τα Γλυκά Νερά: «Σαν να καθάρισαν το σπίτι με χλωρίνη» (Vid)

28 ημέρες πέρασαν από τη δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά με την Αστυνομία να κάνει λόγο για βέβαιη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Το πελματικό αποτύπωμα που βρέθηκε μέσα στο σπίτι και συγκεκριμένα πάνω στην μονωτική ταινία ανήκει τελικά σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια στον 32χρονο πιλότο, ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει η ληστεία στο Αλεποχώρι, στο σπίτι του εκπαιδευτή πιλότου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, η οποία παρουσιάζει πολλές ομοιότητες αλλά και σημαντικές διαφορές με αυτή στα Γλυκά Νερά.

«Ήταν τόσο λίγα τα ίχνη που βρήκαμε, σαν οι τρεις δράστες να καθάρισαν με χλωρίνη τον χώρο…», αναφέρουν πηγές από την Αστυνομία, καθώς -όπως έχουν πολλάκις σχολιάσει εκ των έσω- δεν είναι δυνατόν αυτοί που μπήκαν στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη να μην άφησαν το παραμικρό ίχνος φεύγοντας, κυρίως από τη στιγμή που φέρονται να έμειναν για περίπου μία ώρα στο εσωτερικό της.

Την ίδια ώρα, η φερόμενη ως ψυχολόγος της Κάρολαϊν βρέθηκε ξανά το πρωινό της Τρίτης στη ΓΑΔΑ για κατάθεση, καθώς σύμφωνα με την Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων ουδεμία σχέση έχει με την ιδιότητα που επικαλείται.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ