ΔΙΑΦΟΡΑ

«Βόμβα» για τα Γλυκά Νερά: Υπνώτισε την Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν την πνίξει;

Πώς κατάφερε να την ακινητοποιήσει ενώ δεν μπορούσε να την νικήσει σε πάλη;

«Παγωμάρα» φέρνει μια δήλωση σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου της 20χρονης Καρολάιν, με μια ακόμη πτυχή να αναφέρεται με βάση το γεγονός, ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την έπνιγε για 5-6 λεπτά χωρίς ιδιαίτερα αντίσταση.

Συγκεκριμένα, για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» ο Πρόεδρος Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, Γρηγόρης Λέων, αναφέροντας διαφορετικές εκδοχές για την στυγερή δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της, για τον οποίο έρχονται κι άλλες πληροφορίες στο φως.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν αυτό στην συγκεκριμένη υπόθεση. Κατ’ ουσίαν ιατροδικαστικά δεν ήταν μία δύσκολη υπόθεση γιατί ήταν ένας κλασικός ασφυκτικός θάνατος με απόφραξη των αεροφόρων οδών. Αυτό που έκανε σύνθετο το έγκλημα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος, όποτε παρουσιαζόταν στην αστυνομία έδινε διαφορετική εκδοχή για το οτιδήποτε, ακόμα και για τον τρόπο θανάτου της γυναίκας του, που μόνο αυτός γνωρίζει 100%. Μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις και σενάρια» είπε αρχικά.

«Θα πρέπει να ολοκληρωθούν οι ιατροδικαστικές εξετάσεις. Για παράδειγμα να δει το φως της δημοσιότητας η τοξικολογική εξέταση. Λάμβανε ή όχι κάποια φαρμακευτική αγωγή, της χορηγήθηκε κάποιο φάρμακο πριν τον θάνατο ή όχι; Αυτό πρέπει να απαντηθεί για να δούμε αν οι αντιστάσεις είχαν αρθεί με κάποιο διαφορετικό τρόπο από ότι μόνο με την βία» είπε ο κ. Λέων.

«Να δούμε την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση για να γνωρίζουμε τι βλάβες είχε η κοπέλα κι αν είχε κάτι πάνω στο σώμα της. Το κάθε εύρημα ή εκδορά αν ταιριάζει με την εκδοχή του δράστη, που δεν πρέπει να λέει ακόμα όλη την αλήθεια ή κι αν την λέει, με τόσα ψέματα όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να τον αμφισβητήσουμε» κατέληξε.

«Δεν πάλεψαν, αλλιώς τον είχε»

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας περί πάλης που προηγήθηκε πριν τη δολοφονία της Καρολάιν από τον 33χρονο σύζυγό της στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, ένας στενός φίλος της οικογένειας που γνώριζε καλά την άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει στην ιστοσελίδα thenewspaper, αποκλείεται κάθε σκέψη περί άγριου καβγά με ξύλο. «Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Αρχικά να σας πω οτι η Κάρολ έκανε πολεμικές τέχνες. Ήταν ένα ψηλό κορίτσι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο τον Μπάμπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάλεψαν και να ‘νίκησε’ ο Μπάμπης. Δεν την κατάφερνε», επισημαίνει.

Σημειώνεται ότι η 20χρονη Καρολάιν ήταν μαθήτρια σε σχολή πολεμικών τεχνών της Αλοννήσου και γνώριζε καλά όλους τους τρόπους να ακινητοποιεί τον αντίπαλό της.

«Περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια. Η οικογένεια κι εμείς δεν έχουμε πειστεί από όλα αυτά. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Δεν θα εκπλαγούμε αν υπάρξει και νέα ανατροπή», τονίζει ο φίλος της οικογένειας.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ