ΕΛΛΑΔΑ

«Βόμβα» Κατερινόπουλου για τα Γλυκά Νερά: Αυτός πήγε με τρίτο πρόσωπο στη Σούδα και συστήθηκαν ως ζευγάρι!

Νέα πληροφορία στην φόρα για το… παράνομο ζευγάρι!

Οι αποκαλύψεις δε σταματούν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τον Αθανάσιο Κατερινόπουλο να αναφέρεται για ακόμη μια φορά, με μια όμως επιπλέον ενδιαφέρουσα πληροφορία, στο ταξίδι ενός εκ των Μπάμπη ή Καρολάιν στη Σούδα με τρίτο πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο εν αποστρατεία ταξίαρχος, που αναφέρθηκε και στο τι γνώριζε η Καρολάιν, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και τόνισε, ότι όποιος από τους δύο πήγε με το τρίτο πρόσωπο, έκανε σύσταση ως ζευγάρι.

Η νέα αποκάλυψη Κατερινόπουλου για τα Γλυκά Νερά

«Τελικά αυτή η περίφημη συνταγματική διάταξη ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι του νόμου, μου φαίνεται ότι δυστυχώς δεν εφαρμόζεται όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στις φυλακές. Μετά από αυτά που άκουσα, έχεις μπάρμπα στην Κορώνη και στη φυλακή περνάς καλά. Δεν υπονοώ τίποτα» ανέφερε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.

Και συνέχισε: «Όταν άνθρωποι της καθημερινότητας αναγκάζονται να οδηγηθούν στις φυλακές επειδή δεν έχουν να πληρώσουν μια απόφαση ενός ή δύο μηνών για ασφαλιστικές εισφορές και μπαίνουν μαζί με την υπόλοιπη πλέμπα. Γιατί να υπάρχει αυτή η ανισότητα; Ας βρουν άλλο τρόπο να διαφυλάξουν τη σωματική του ακεραιότητα, όχι όμως έτσι που βγάζει μάτι για τον απλό πολίτη. Θεωρώ ότι έχει ιδιαίτερη μεταχείριση. Αυτά που ακούμε για τα VIP κτλ κτλ…».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο κ. Κατερινόπουλος υποστήριξε ότι έχει στα χέρια του γραπτά μηνύματα από τον ιδιοκτήτη/ιδιοκτήτρια που αναγνώρισε στο πρόσωπο ενός εκ των δύο το ζευγάρι. Αυτό το ταξίδι για το σπίτι στη Σούδα που προοριζόταν για μακροπρόθεσμη ενοικίαση πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Απριλίου. Μάλιστα, τόνισε ότι το πρόσωπο που εμφανίστηκε εκεί – είτε η Καρολάιν, είτε ο Μπάμπης- μαζί με ακόμα έναν άνθρωπο, πήγαν ως ζευγάρι.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ