ΔΙΑΦΟΡΑ

«Βόμβα» στα Γλυκά Νερά: Με αυτούς μίλησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πριν σκοτώσει την Καρολάιν!

Νέες αποκαλύψεις που θα συνταράξουν

«Βόμβα» αναμένεται να «πυροδοτήσουν» οι αποκαλύψεις, που θα έρθουν στο φως από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, δείχνοντας τις επαφές του πριν από το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά κατά της συζύγου του.

Παράλληλα, η επάνοδος του δικαστικού λειτουργού που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, θα οδηγήσει την υπόθεση στο επόμενο μέρος των ερευνών που θα αφορούν στις κλήσεις σημαντικών μαρτύρων για την εξιχνίαση του κινήτρου του πιλότου καθώς και το κατά πόσο το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν προσχεδιασμένο.Μεταξύ των κρίσιμων μαρτύρων θα είναι συγγενείς του 32χρονου, γνωστοί του αλλά και η σύμβουλος ψυχικής υγείας της 20χρονης, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αναμένεται να κληθούν μάρτυρες οι οποίοι φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τις κρίσιμες ημέρες πριν αλλά και μετά τον φόνο. Σημαντικές θα είναι και οι μαρτυρίες από άτομα που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού, με τον φονιά να μιλά για τη μοιραία νύχτα μέσα από την φυλακή.

Η κατάθεση της συμβούλου ψυχικής υγείας θα δείξει αν πράγματι υπήρξε φόβος της 20χρονης για τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια των 10 συνεδριών που είχε το διάστημα Οκτώβριος 2020 – Φεβρουάριος 2021 που προηγήθηκε της δολοφονίας της.

Η Ελένη Μυλωνοπούλου θα απαντήσει επίσης για τις προσπάθειες του 32χρονου πιλότου να πληροφορηθεί από την ίδια σε επίσκεψη του στο γραφείο της μετά τον φόνο, τι σκόπευε να καταθέσει στην Ασφάλεια και αν είχε κρατήσει σημειώσεις από τις τελευταίες συνεδρίες.

Θα διερευνηθούν -μεταξύ άλλων- και τα θολά σημεία της έρευνας, που αφορούν κατά βάση τεχνικά ζητήματα, για την ακριβή ώρα αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σπιτιού αλλά και άλλες μαρτυρίες που αφορούν πιθανά τρίτα πρόσωπα τα οποία γνώριζαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ακόμα και πριν από τον γάμο του με την δολοφονημένη σύζυγό του.

Μυστήριο με την σχέση του Μπάμπη μέσα στις φυλακές! Έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο βραδινό δελτίο του Star, η υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μπαίνει σε νέα τροχιά, μετά την προανακριτική διαδικασία, καθώς τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν στα χέρια του ανακριτή όλα τα στοιχεία που θα φωτίσουν το κίνητρο πίσω από το ειδεχθές έγκλημα του 33χρονου πιλότου.

«Αναμένουμε εξελίξεις όσον αφορά στη δικογραφία για τον εντολέα μου, είτε σε επίπεδο εγγράφων ακόμα και μαρτυρικών καταθέσεων, στο τέλος της εβδομάδας. Θα δούμε η δικογραφία τι άλλο έχει να προσφέρει σε επίπεδο αιτήσεων, τόσο από εμάς όσο και από τον κ. ανακριτή», δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Εκτός από το κίνητρο, τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών του καθ’ ομολογία δολοφόνου και από τον ακριβή χρόνο που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας, θα δείξουν κατά πόσο το έγκλημα ήταν προμελετημένο (όχι ότι υπάρχει καμιά αμφιβολία ασφαλώς).

Νέα ανατροπή στα Γλυκά Νερά

Την ίδια ώρα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται να έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή σχέση στις φυλακές με τον ιερέα που έριξε το καυστικό υγρό (βιτριόλι και υγρά μπαταρίας) στους ιεράρχες της μονής Πετράκη, πριν μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών.

Τα πρώτα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για εξομολόγηση από τον ιερέα στον πιλότο αλλά ο δικηγόρος του πρώτου τα διαψεύδει και το ονομάζει διαφορετικά:

«Αυτό που λέγεται για την εξομολόγηση, δεν είναι εξομολόγηση. Εκμυστήρευση κάποιων πραγμάτων, που εγώ δεν μπορώ να μεταφέρω. Εξομολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι δεν φοράει τα άμφια, δεν έχει την Αγία Γραφή, που όλοι οι ιερείς έχουν για να μπορούν να εξομολογήσουν. Ούτε τον γνώριζε από πριν, ούτε έχει ιδιαίτερες σχέσεις» ανέφερε ο δικηγόρος του ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ