ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βραβεία HolidayCheck Special Award στα Atrium Hotels στη Ρόδο

Με την κορυφαία διάκριση “HolidayCheck Special Award” βραβεύτηκαν τα ξενοδοχεία Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas και Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas, ιδιοκτησίας των κυρίων Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου στη Ρόδο.

Τα δυο ξενοδοχεία συγκαταλέγονται στα 10 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στη Ρόδο στη γερμανόφωνη τουριστική αγορά, όπου κινείται η Holidaycheck, η οποία, παρά τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, αποφάσισε να συνεχίσει την βράβευση των ξενοδοχείων που διακρίνονται στις υψηλότερες θέσεις, βάσει αξιολόγησης των ταξιδιωτών. 

Έτσι για 16η συνεχόμενη χρονιά, οι ταξιδιώτες κλήθηκαν να επιλέξουν τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία ανά τον κόσμο. Περισσότεροι από 420.000 έγκριτοι επισκέπτες επέλεξαν τα 607 ποιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε 35 χώρες. 

Τα Atrium Hotels, με την αφοσίωση στην ποιότητα και ασφάλεια, κατάφεραν την ιδιαίτερη αυτή χρονιά, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών και να τους προσφέρουν αξέχαστες διακοπές στο όμορφο νησί της Ρόδου. 

Ο Γενικός Διευθυντής του ομίλου κος. Γεώργιος Ματσίγκος, που έλαβε τα βραβεία, δήλωσε ότι η διάκριση αυτή είναι αποτέλεσμα της προσήλωσης που επέδειξε ο όμιλος στον τομέα της ασφάλειας και υγιεινής την δύσκολη αυτή χρονιά. Το προσωπικό εκπαιδεύθηκε πάνω στα αυστηρά πρωτόκολλα και έγινε προσπάθεια ώστε η εξυπηρέτηση των πελατών να γίνει άριστα, πάντοτε με γνώμονα την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.  

Ο όμιλος Atrium Hotels, τονίζει ο κ.Ματσίγκος, θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το προσωπικό του, στο οποίο επενδύει, με συνεχή επιμόρφωση, σεμινάρια και βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Τα βραβεία αυτά, υπογραμμίζει, επιβραβεύουν την σκληρή δουλειά όλου του προσωπικού και της διοίκησης και ταυτόχρονα θέτουν τις βάσεις ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον, στοχεύοντας πάντοτε στην ποιότητα και στην άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ