ΔΙΑΦΟΡΑ

«Βρε παιδιά, έναν καφέ ήθελα» – Η δικαιολογία ασθενή με κορωνοϊό που το έσκασε από νοσοκομείο

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ασθενής που νοσηλευόταν στην κλινική Covid το Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας το έσκασε από το νοσηλευτικό ίδρυμα θέτοντας σε συναγερμό τους πάντες. Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το βράδυ και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στην κλινική του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν αμέσως την Αστυνομία, η οποία προέβη σε αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και τον εντόπισε κοντά στο ίδρυμα. Ο άνδρας σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βγήκε για λίγη ώρα από την κλινική covid όπου νοσηλευόταν παρά τους αυστηρούς περιορισμούς.

Οταν έγινε αντιληπτή η απουσία του ξέσπασε πανικός. Σύμφωνα με το gnomip.gr, ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπιστεί λίγη ώρα αργότερα κοντά στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Εκλήθη το ΕΚΑΒ με ειδικές στολές για να μεταφερθεί στον θάλαμο νοσηλείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως πήγε να πάρει έναν καφέ και πως θα επέστρεφε, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας.

Ωστόσο, η Αστυνομία κατέγραψε το συμβάν και εκτός από το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ που του επέβαλε, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του για μη τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ