ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

X.Κόκκινος: 7η Απριλίου, παγκόσμια ημέρα υγείας – Τιμάμε τους “ήρωες με τις μάσκες”

 

Όλοι στο πλευρό των εργαζομένων στις Δημόσιες Δομές Υγείας.

Η 7η Απριλίου είναι ημερομηνία αφιερωμένη ως Παγκοσμια Ημερα Υγειας.Η πανδημία του covid 19 που ταλανίζει τη χώρα μας και σχεδόν το σύνολο της ανθρωπότητας βρισκει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να καταβάλει υπεράνθρωπες προσπαθειες για να προστατεύσει τη δημοσια υγεια.

Αναγνωρίζουμε την αυταπάρνηση τους και τους συμπαραστεκομαστε στα πλαίσια της αλληλεγγύης,της αναγνώρισης και των κοινών προσπαθειών και αγώνων των εργαζομενων και των ανθρώπων της καθημερινής προσπάθειας και του μοχθου.

Σεβόμαστε τα δίκαια αιτήματα τους και διεκδικουμε μαζί τους:

• Μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού, άμεσα.

• Κλίνες, κλινικές, κρεβάτια Μ.Ε.Θ., εξοπλισμοί εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης να αξιοποιηθούν με βάση την υγεία και το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου από το Εθνικό Σύστημα Υγείας με απόφαση της Κυβέρνησης.

• Μέτρα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.) για την κάλυψη όλων των εργαζομένων στις Δημόσιες Δομές Υγείας.

Σήμερα αλλά και κάθε ημερα οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους και να τιμαμε τους “ήρωες με τις μάσκες” που με αυταπάρνηση στηρίζουν το πολυτιμότερο αγαθό την ΥΓΕΙΑ!!!!!

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Χαράλαμπος Κόκκινος

Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου/Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου Επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης “Πνοή Δημιουργίας Νοτιου»Αιγαίου»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ