ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

X.Kόκκινος: “Να επιτραπεί η επισκεψιμότητα και στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου πολιτών του Ισραήλ”

Με αφορμή το” άνοιγμα “της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ στην Αθήνα,την Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης που  φιλόξενουν ήδη πολίτες του και με δεδομένο την δύσκολη τουριστική περίοδο που βιώνουν τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες καλούμε:

Όλους εκείνους που κατέχουν θέσεις ευθύνης  ( κυβερνητικά στελέχη και αυτοδιοικητικοί παράγοντες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους Δήμους των νησιών μας )να επιδιώξουν το άμεσο” άνοιγμα” και για το Νότιο Αιγαίο για την υποδοχή τουριστών από το Ισραήλ.Θυμίζουμε ότι έχουν δαπανηθεί αρκετά χρήματα καθ εφέτος  για τουριστική προβολή των νησιών μας στο Ισραήλ και οι πολίτες του αγαπούν την Ελλάδα και τα νησιά της και την επιλέγουν ως τουριστικό προορισμό με μεγάλη επισκεψιμότητα -όλα τα προηγούμενα χρόνια- σε Ρόδο , Κω, Μύκονο,Θήρα και σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα νησια του Νοτίου Αιγαίου. Επίσης υπήρχαν απευθείας πτήσεις απο το Ισραήλ για τη Ρόδο και αλλά νησιά της περιοχης μας.

Οι ενέργειες πρέπει να είναι άμεσες και συντονισμένες διότι η τουριστική περίοδο που διανύουμε είναι κρίσιμη και μικρότερη σε χρονική διαρκεια και σε προσέλευση τουριστών.

Χαράλαμπος Κόκκινος /”Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου “- Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.





ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ