ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ξαναχτύπησε» η Λατινοπούλου για τον δολοφόνο της Φολεγάνδρου – Η νέα επίμαχη ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου – Η διαδρομή από τη νομική στην πολιτική

Με αφορμή τις συνεχόμενες στυγερές δολοφονίες στην χώρα μας, η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλησε να προχωρήσει σε μια αντίστοιχη ανάρτηση.

Λίγο μετά τοέγκλημα στην Φολέγανδρομε θύμα 27χρονη κοπέλα πουδολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφο της,το θέμα περί γυναικτονίας έχει έρθει στην επιφάνεια πιο πολύ από ποτέ.

Ωστόσο, η Αφροδίτη Λατινοπούλου θέλησε ξανά να κάνει την διαφορά και να προκαλέσει με την άποψη της, υποβιβάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις γυναίκες θύματα που πέφτουν νεκρές από τους ίδιους τους συντρόφους τους, με την ίδια να ζητά να σταματατήσει η μητριαρχία.

Η νέα ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«56χρονος δολοφονείται από τη σύντροφό του. Ηράκλειο 7/19 Άντρας δολοφονείται από τη 42χρονη σύντροφο του. Αθήνα 5/20 Στον ύπνο του δολοφονούν μητέρα κ κόρη 49χρονο. Θεσσαλονίκη 6/ 20 54χρονη δολοφονεί με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της. Θεσσαλονίκη 7/20 Όχι στη “μητριαρχία”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

 

Ποια είναι η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικά και έχει πολιτευτεί με τη Νέα Δημοκρατία. Είδε το φως της ζωής το 1991. Στη συμπρωτεύουσα μεγάλωσε και σπούδασε.

Η ίδια στο βιογραφικό της αναφέρει: «Το 1995, στην ηλικία των 4 ετών, ξεκίνησα να ασχολούμαι με την αντισφαίριση». Η ίδια, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό για μια δεκαετία και κατάφερε να κερδίζει πρωταθλήματα τόσο στην Ελλάδα όσο κα στο εξωτερικό.

Χρονολογία – ορόσημο στην αθλητική καριέρα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ήταν όταν το 2006 κατάφερε να λάβει το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης αθλήτριας για το έτος 2006-2007.

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου παράλληλα με τον αθλητισμό θέλησε να ολοκληρώσει τις σπουδές Νομικής. Έτσι το 2017 πήρε πτυχίο.

«Παράλληλα αποφάσισα να ανοίξω το 2013 Ακαδημία τένις με πρωταρχικό όραμα και στόχο να κάνω κι άλλους να αγαπήσουν τον αθλητισμό και την αντισφαίριση» περιέγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Στη συνέχεια, εργάστηκε το 2018 ως ραδιοφωνική παραγωγός ενώ αμέσως μετά μπήκε η ενασχόληση με τα κοινά στη ζωή της. Η ίδια γράφει στο βιογραφικό της σημείωμα: «Τον Φεβρουάριο του 2018 αποφάσισα ότι έπρεπε να γίνει κάτι για να προωθηθούν τα Ελληνικά Μακεδονικά Προϊόντα, για το λόγο αυτό ξεκίνησα την καμπάνια “Macedonian products made in Greece”».

Η ίδια επίσης έχει δηλώσει: «Αυτό ήταν και το τελευταίο βήμα πριν ανακοινωθώ ως Υποψήφια Βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, στις Εθνικές Εκλογές του Ιουλίου το 2019.

Πλέον, οραματίζομαι μία Θεσσαλονίκη που θα βελτιώνεται διαρκώς, θα αλλάζει προς το καλύτερο, θα είναι κόμβος εμπορίου, τουρισμού και ανάπτυξης, με υγιείς επιχειρήσεις, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και υγιή ανταγωνισμό».

Η διαδρομή από τη νομική στην πολιτική

Ο διακαής πόθος της τα τελευταία δέκα χρόνια ήταν η πολιτική. Κάτι που διαπίστωσε πριν από λίγα χρόνια γνωστό στέλεχος τότε της γαλάζιας παράταξης σε beach bar της Χαλκιδικής που καθόταν με φίλους του, όταν παρατήρησε ότι η Αφροδίτη Λατινοπούλου τον κοίταζε έντονα.

Απόρησε, γιατί η φιλόδοξη κοπέλα συνοδευόταν από έναν πολύ ψηλό και γοητευτικό άνδρα αλλά όπως θυμάται φίλος του γαλάζιου στελέχους, η Λατινοπούλου τον προσέγγισε για να του εκφράσει αρχικά τον θαυμασμό της.

Ακολούθως του είπε πόσο θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, επηρεασμένη λένε άνθρωποι που την ξέρουν από την επιτυχημένη διαδρομή της κυρίας Έλενας Ράπτη, την οποία ζηλεύει.

Μόνο που θα πρέπει να της εξηγήσει κάποιος, ότι η κυρία Ράπτη ασχολήθηκε με κοινωνικά θέματα που την ευαισθητοποίησαν και δεν μπήκε ποτέ στο trip μιας αβάσταχτης ελαφρότητας του είναι και του φαίνεσθαι.

Αυτό στο οποίο εντρυφεί μετά μανίας η Αφροδίτη Λατινοπούλου που κάνει τα πάντα για να φανεί, όπως συνέβη στην συνάντηση με τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης πριν από μια εβδομάδα.

«Την Κυριακή» έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram «είχα τη χαρά να ενημερωθώ από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελόκηπων Θεσσαλονίκης για τις απόψεις των κυνηγετικών οργανώσεων πάνω στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς. Κατανοώ και ενστερνίζομαι τις ανησυχίες τους περί της υποχρεωτικής στείρωσης των δεσποζόμενων ζώων».

«Ζώο» πάντως -και όχι μόνο- την έχουν χαρακτηρίσει χιλιάδες χρήστες στα social media μετά την περίφημη ανάρτηση της η οποία έδωσε την αφορμή για μια καταιγίδα αρνητικών σχολίων

Ο μέντορας και ο Εύοσμος!

Αυτή ήταν άλλη μια μεγάλη στιγμή στην μέχρι τώρα πολιτική διαδρομή ενός «τίποτα» όπως την αποκαλούν πολλοί εδώ και λίγα 24ωρα, που ονειρεύεται τα έδρανα της Βουλής και δεν ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την προβολή της.

Η γνωριμία της με τον PR man Κυριάκο Κερανόπουλο θα οδηγήσει σε μια ζεστή φιλία, ειδικά από την στιγμή που ο πρώτος φροντίζει να την «προωθεί» ως μια γοητευτική νομικό και αθλήτρια.

Κάπως έτσι η παντελώς άγνωστη Αφροδίτη Λατινοπούλου βρίσκεται ως κεντρική ομιλήτρια σε άγνωστα οικονομικά πολυσυνέδρια μαζί με άλλου ειδικού βάρους συνομιλητές, επίσης άγνωστοι στο ευρύ κοινό.

Μαζί με τον «μέντορά» της Κυριάκο Κερανόπουλο ανέλαβαν το marketing και της Δημόσιες Σχέσεις του Αγροτικού Αστέρα Ευόσμου πριν από τέσσερα χρόνια, άλλη μια μεγάλη στιγμή στην μέχρι τώρα ισχνή διαδρομή της στα κοινά.

Κάτι που ελάχιστα απασχολεί την νομικό η οποία ενίοτε γράφει βίντεο για να εμπεδώσουμε τις απόψεις της, αυτά ανεβαίνουν σε ιστοσελίδα και όπως είναι αναμενόμενο καταπιάνεται με όλα: Από την πανδημία μέχρι τον Ερντογάν και τον Ζακ Κωστόπουλο!

Ντυμένη με αυστηρό dress code ώριμης πολιτικού, προσπαθεί χωρίς επιτυχία να πείσει αυτούς που θα τα δουν-δεν είναι και πολλοί-πόσο έτοιμη είναι για την Βουλή. Γενικότερα ασχολείται με ότι πουλάει, είναι φανατική θαυμάστρια του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και θέλει διακαώς να ακολουθήσει την διαδρομή του.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η δημοσιότητα που πήρε η άγνωστη και μέχρι τώρα ατυχήσασα πολιτευτής είναι ότι καλύτερο για την ίδια, που ζει μεγάλες στιγμές τα τελευταία 24ωρα. Παρά τα ανηλεή σχόλια και το κράξιμο που δέχθηκε η κοντόσωμη νομικός και πρώην τενίστρια πέτυχε τον σκοπό της, που δεν ήταν άλλος από το να γίνει γνωστή στο πανελλήνιο.

Στις συνεντεύξεις της εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος ότι η Λατινοπούλου που έκλεισε τον περασμένο μήνα τα τριάντα απαντάει σαν πολιτικός και όχι σαν μια νέα γυναίκα που εκτός των άλλων θέλει να ασχοληθεί και με τα κοινά.

Όταν στην ερώτηση τι σου έλειψε περισσότερο στην πανδημία η πρώτη φράση είναι «η έλλειψη εκκλησιασμού, η Θεία κοινωνία» δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ