ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ξεκινά σε ένα μήνα η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στον Αρχάγγελο

Ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, αυτό της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στον Αρχάγγελο, αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα όπως ανακοίνωση ο Κοινοτάρχης κ. Νικόλαος Διμέλης.

Ειδικότερα στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

Ένα έργο ζωτικής σημασίας που ξεκίνησε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, από χθες είναι σε λειτουργία, δίνοντας λύση σε πρώτη φάση, στο μεγάλο πρόβλημα της μη υδροδότησης των περιοχών ΜΑΛΑ, ΚΑΣΤΡΟ, ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑ.

Εν έτει 2023 οι συμπολίτες μας έδιναν καθημερινά μάχη μαζί μας ,για ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε έντονα από το 2016 και επιτέλους λύθηκε χθες, να έχουν το αυτονόητο, δηλαδή νερό.

Εντάσεις, φωνασκίες, βρύσιμο, πολλές φορές αποτελούσαν το καθημερινό μου μενού, είτε τηλεφωνικά, είτε προσωπικά στο γραφείο μου.

Είμαι ιδιαίτερα ανάλαφρος και ήρεμος που αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω συγνώμη, αν κάποια στιγμή παραφέρθηκα και γω προσπαθώντας να σας πω ,τις προτάσεις που κατέθεσε το τοπικό συμβούλιο σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Αρχαγγέλου κ. Πατσάη Γιώργο, συγκαλώντας σε τακτά διαστήματα, αλλεπάλληλες συσκέψεις με την εκάστοτε ηγεσία της ΔΕΥΑΡ στο γραφείο μου ,απαιτώντας την αλλαγή του δικτύου ύδρευσης για να λυθεί το πρόβλημα.

Πετύχαμε να ενταχθεί η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης 28 χιλιόμετρα με προϋπολογισμό 4.5 εκατομμ. ευρώ στο
πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης με τη πολύτιμη στήριξη και βοήθεια του δημάρχου μας κ. Αντώνη Καμπουράκη, του προηγούμενου προέδρου της ΔΕΥΑΡ κ. Μαννέτα Βασίλη, του τωρινού προέδρου κ. Τσίκκη Δημήτρη, του αντιπροέδρου κ. Σπυρόπουλου Σπύρου,
του Δ.Σ της εταιρείας, του διευθυντή ύδρευσης κ. Παπανικολάου Ηλία, του τοπογράφου μας κ. Σφυρίου Μιχαήλ, του

Γενικού διευθυντή κ. Παπαμιχαήλ Κυριάκου.

Συνεχίζουμε καθημερινά μαζί με το επιχειρησιακό συνεργείο, τον κ. Κανιώτη Φώτη, κ. Οίκουτα Νικόλαο, κ. Παρδαλό Στέφανο, κ. Ντάκα Παναγιώτη, κ. Ταρραλά Σάββα να διορθώνουμε τις βλάβες που παρομοιάζονται με τη λερναία ύδρα, ωστόσο κάνουμε υπομονή τον άλλο μήνα εγκαθίσταται ο εργολάβος του μεγάλου έργου για την οριστική αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε όλο τον Αρχάγγελο, με χρονικό ορίζοντα τους 18 μήνες.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ