ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του παραλιακού δρόμου στην Κρεμαστή

 

Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες αποκατάστασης του παραλιακού δρόμου στην Κρεμαστή που από τον περασμένο Οκτώβριο η θάλασσα λόγω της διάβρωσης των ακτών κατέστρεψε κομμάτι του δρόμου με αποτέλεσμα να είναι κλειστός ο παραλιακός  Δρόμος  για αρκετούς μήνες .  H αντιδήμαρχος  Πεταλούδων κ.  Σαββίνα Παπαγεωργίου ανέφερε στο Βτδ  «ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του τμήματος που καταστράφηκε λόγω της διάβρωσης  των ακτών στον παραλιακό  δρόμο της Κρεμαστής . Οι  εργασίες  αναμένετε να  ολοκληρωθούν  πολύ σύντομα για δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία ο δρόμος .

Οι ακτές μας είναι ένας σπουδαίος φυσικός πόρος που διαθέτει το νησί μας και η ομορφιά τους αποτελεί κίνητρο σε  εκατοντάδες τουρίστες από όλη την υφήλιο, να επισκέπτονται το νησί μας  κάθε χρόνο . Είναι χρέος μας λοιπόν, και χρειάζεται να παρεμβαίνουμε σε αυτές, να το κάνουμε με σύνεση και άριστη τεχνική προετοιμασία, ενώ όταν χρειάζεται να τις προστατεύουμε, να λειτουργούμε με αμεσότητα, επιλέγοντας την καλύτερη δυνατή λύση.

Η διάβρωση  των ακτών είναι ένα σοβαρό θέμα   και ειδικά στην δυτική πλευρά του νησιού μας  που το φαινόμενο  της διάβρωσης είναι ποιο έντονο . Στόχος  της   νέας Δημοτικής αρχής και του δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη  είναι δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει εδώ και πάρα πολλά χρόνια  την περιοχή μας” ανέφερε χαρακτηριστικά η αντιδήμαρχοςΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ