ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξεσάλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τα καυτά φιλιά με το σύντροφό της, Πύρρο Αναγνωστόπουλο (photo)

Στις 21 Ιανουαρίου, σε κοσμικό κέντρο γιόρτασε τα 90α του γενέθλια ο επί χρόνια αγαπημένος σύντροφος της κ. Ζωζώ Σαπουντζάκη κ. Πύρρος Αναγνωστόπουλος σε κλειστό κύκλο με 50 εκλεκτούς καλεσμένους κι από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Τα εδέσματα ήταν εκλεκτά κ η σαμπάνια έρεε άφθονη, ενώ η Ζωζώ έδωσε ρεσιτάλ χορού και τραγουδιού.

Επίσημος καλεσμένος ήταν ο τραγουδιστής Franco Alfonso που ξεσήκωσε το κέφι με τα τραγούδια του και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ζωζή Σαπουντζάκη καυτά φιλιά με τον Πύρρο Αναγνωστόπουλο

«Βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο άντρας μου δέσμευσε τα χρήματά μου για τρία χρόνια, για να…»

Η σχέση της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τα χρήματα δεν είναι και η καλύτερη, όπως έχει αφήσει να καταλάβουμε μέσα από συνεντεύξεις της, γι’ αυτό το λόγο ο άντρας της είχε δεσμεύσει στο παρελθόν τα λεφτά της για τρία ολόκληρα χρόνια,

Η ίδια είχε παραχωρήσει στο παρελθόν συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και τη Φανή Πλατσατούρα, αποκαλύπτοντας μάλιστα και ένα σοβαρό τροχαίο που είχε.

Δεν σκεφτήκατε ποτέ να βάλετε κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης;

Τώρα να μου δώσει λεφτά, θα πάω να τα φάω. Δεν κρατούσα ποτέ τίποτα. Και όλα τα λεφτά της Εθνικής Τράπεζας να μου δώσεις, κάπου θα βρω να τα χαλάσω.

Μια μέρα, ο άντρας μου με πήγε σε μια τράπεζα και μου δέσμευσε τα χρήματά μου για τρία χρόνια. Το έκανε για να μην μπορώ να τα πάρω. Σκέψου, έχω αυτό και άλλα τρία διαμερίσματα τα οποία πούλησα για τα λούσα μου.

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Και, δηλαδή, όλα αυτά τα χρήματα πήγαν σε φτερά και πούπουλα;

Το ένα διαμέρισμα που είχα στην Κυψέλη, στην οδό Λήμνου, το πούλησα και τι νομίζεις πως έκανα με τα χρήματα; Αγόρασα το Chrysler το sport. Το τράκαρα σε τρεις μήνες κι έγινε κομμάτια. Πριν από το Chrysler οδηγούσα Mercedes. Τότε είχαν Mercedes ο Μπιθικώτσης, ο Καζαντζίδης κι εγώ.

Ήθελα να πάρω τη sport Mercedes, αλλά μου έλεγε η μάνα μου «κι εγώ που θα μπαίνω;». Έτσι, ύστερα πήρα το Chrysler, ένα αυτοκίνητο κούκλα. Έτρεχα, όμως, με υπερβολική ταχύτητα εκείνο το βράδυ, νύσταξα, με αποτέλεσμα να με πάρει ο ύπνος πάνω στο τιμόνι και το αμάξι να χτυπήσει σε έναν κορμό δέντρου που ήταν πεσμένος στη μέση του δρόμου.

Πήγαινα μπρος πίσω στις νησίδες και φώναζα «μάνα μου, μάνα μου». Όχι «Παναγία μου», αλλά «μάνα μου», γιατί με περίμενε στο σπίτι. Τελικά ήρθε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με δύο κατάγματα στην πλάτη.

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ