ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξεσπάει ο Αντώνης Κανάκης: «Όταν έφτασε αuτό το βίντεο στα χέρια μας, δεν πίστεuα στα μάτια μου!»

 

«Πραγματικά σοκαριστικό…»

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, προχώρησε στην εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Τετάρτης 13/4 ο Αντώνης Κανάκης με αφορμή το βίντεο της τηλεδιάσκεψης λιμενικών, που θέλησαν να κάνουν πλάκα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν.

«Άφωνος» ο Αντώνης Κανάκης: «Πραγματικά σοκαριστικό…»

«Όταν έφτασε αυτό το βίντεο στα χέρια μας, δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια και στα αυτιά μου. Τι άλλο πρέπει να γίνει; Δεν θα πιστέψετε αυτά τα αστειάκια που λένε και κάνουν, χρησιμοποιώντας αναφορές στη δολοφονία της Καρολάιν… Δεν μου λέτε ρε εσείς έχετε χαζέψει; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πόσες γυναικοκτονίες πρέπει ακόμα να συμβούν για να αλλάξουμε αυτήν την τραγική νοοτροπία, το αντριλίκι; Είναι δυνατόν;Είναι δυνατόν να κάνετε τέτοια αστεία και να γελάτε με αυτό; Δηλαδή πραγματικά δεν έχουμε μανάδες και κορίτσια; Είναι δυνατόν;» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

«Εκεί που νομίζεις ότι αλλάζει το κλίμα, η κουλτούρα είναι τόσο ριζωμένη στο DNA. Πραγματικά σοκαριστικό… Η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται πολύ βαθιά και πρέπει να ασχοληθούμε πολύ πιο σοβαρά με αυτήν την ιστορία» κατέληξε ο Αντώνης Κανάκης.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ