ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξέσπασε σε κλάματα η Πισπιρίγκου: Οι πρώτες εικόνες μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο κελί της στον Κορυδαλλό (Pics)

 

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωινό της Τρίτης η κατηγορουμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, μεταφέρθηκε και κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί απομόνωσης, στον πρώτο όροφο, στην ΣΤ’ πτέρυγα, προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τις άλλες κρατούμενες, οι οποίες κατέστησαν σαφές πως η Πισπιρίγκου είναι ανεπιθύμητη.

Η κατηγορουμένη θα προαυλίζεται και θα τρώει μόνη της.

Τα πρώτα πλάνα από το ειδικά διαμορφωμένο κελί της Πισπιρίγκου αποτελούν γεγονός, με την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» του OPEN να μοιράζεται τις πρώτες εικόνες.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, το εν λόγω κελίέχει όλες τις ανέσεις, συν τηλεόραση, την οποία η κατηγορουμένη ζήτησε με το που πέρασε την πόρτα των φυλακών.

Την ίδια ώρα, τόσο η 33χρονη όσο και η μητέρα και η αδερφή της θεωρούν πως δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της και πως η αποφυλάκισή της είναι θέμα χρόνου. Όπως έγινε γνωστό, η εν διαστάσει σύζυγος του Μάνου Δασκαλάκη έκλαψε μόνο όταν πέρασε την πόρτα του κελιού της.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ