ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοκόπησε άγρια 26χρονο ΑμεΑ επειδή άργησε να βγει από την τουαλέτα

 

«​​​​​​​Άρχισε να με χτυπά αλύπητα και σε ευαίσθητα σημεία όπως ο σβέρκος».

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 26χρονος με ειδικές ανάγκες σε νυχτερινό μαγαζί επειδή άργησε να βγει από την τουαλέτα.

Σύμφωνα με την περιγραφή του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στην τουαλέτα όταν ο δράστης του χτύπησε την πόρτα και στη συνέχεια προσπάθησε βίαια να μπει μέσα και άρχισε να φωνάζει.

«Βγαίνω έξω και του λέω “γιατί το έκανες αυτό” και μου λέει “έτσι, γιατί γουστάρω”. Του είπα ότι δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που έκανε και τότε άρχισε να με χτυπά αλύπητα και σε ευαίσθητα σημεία όπως ο σβέρκος» είπε ο 26χρονος.

Μάλιστα, όπως είπε ο 26χρονος, του είπαν να περιμένει στην τουαλέτα για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Μετά από μισή ώρα που βγήκε, ο δράστης του επιτέθηκε ξανά λεκτικά αλλά και σωματικά.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 26χρονου, Ανθούλα Ανάσογλου, η άλλη πλευρά έκανε μήνυση στον νεαρό άνδρα, υποστηρίζοντας ότι ο 26χρονος ήταν αυτός που προκάλεσε την επίθεση και ότι το άλλο άτομος αμύνθηκε.

Όπως είπε η κ. Ανάσογλου, ο εντολέας της δεν έχει παρέες και είχε βγει εκείνο το βράδυ επειδή γνώρισε μια κοπέλα. Μετά από όλη αυτή την κακή περιπέτεια που βίωσε, δε θέλει να βγει ξανά.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ