ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Υπογράφηκε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑΡ σύμβαση ανάθεσης έργου στην ΠΑΣΙΔΗΣ Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., προϋπολογισμού 496.000,00€

 

Υπογράψαμε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑΡ τη σύμβαση ανάθεσης του έργου «ΑΡΣΗ ΒΛΑΒΩΝ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΕΥΑΡ στις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΦΑΝΤΟΥ – ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ – ΛΙΝΔΟΥ – ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ», με την Ανάδοχο Εταιρεία ΠΑΣΙΔΗΣ Α. ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., προϋπολογισμού 496.000,00€ με τον ΦΠΑ.              

Στις αρχές Μαρτίου 2020, ανακοινώσαμε μία σειρά δημοπρατήσεων με έργα του ιδίου αντικειμένου, προκειμένου η ΔΕΥΑΡ να εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητα εξωτερικού συνεργάτη, που με τα συνεργεία του (μηχανήματα, προσωπικό και υλικά) θα συνδράμει στην αποκατάσταση των βλαβών και στην συντήρηση των εγκαταστάσεων της, εκεί που η ίδια δεν προλαβαίνει ή αδυνατεί να παρέμβει με τα δικά της αντίστοιχα μέσα.  

Σε χρόνο ρεκόρ, έτρεξαν οι διαδικασίες δημοπράτησης, ελέγχου και εγκρίσεων, έχουμε Αναδόχους και σήμερα υπογράψαμε σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα υπογραφούν οι συμβάσεις και για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του νησιού. Καλύπτουμε τις ανάγκες της καθημερινότητας των πολιτών με αμεσότητα, σε κάθε γωνιά του νησιού.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΡ και συγκεκριμένα από το τέλος έργων.

Η πανδημία ανέτρεψε ριζικά το χρονοδιάγραμμα δράσεων και έργων της ΔΕΥΑΡ, ανέδειξε νέες ανάγκες και κυρίως έθεσε όλα τα θέματα σε επείγουσα προτεραιότητα.

Δημοτική Αρχή, Διοικητικό Συμβούλιο, Γενικός Διευθυντής και Εργαζόμενοι, σε απόλυτη σύμπνοια και συνεργασία, αντιδρούμε γρήγορα και μεθοδικά, επικαιροποιούμε καθημερινά την τακτική μας, ενεργοποιούμε και αξιοποιούμε το ανθρώπινο δυναμικό, τα μέσα και τους ελάχιστους πλέον πόρους της Επιχείρησης. Στόχος μας να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις, τις αναπόφευκτες δυσκολίες και να διατηρούμε ψηλά τον στόχο της ανασυγκρότησης και ανάπτυξης της ΔΕΥΑΡ. Προς όφελος των πολιτών και του τόπου μας!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. της ΔΕΥΑΡ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΕΤΤΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ