ΔΙΑΦΟΡΑ

Υπόθεση Πάτρας: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε τα όργανα της νεκρής Ίριδας» (Vid)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της Πάτρας. Οι τρεις κόρες της οικογένειας Δασκαλάκη έφυγαν από τη ζωή με διαφορά τριών ετών με τα ερωτήματα και τις εικασίες να πληθαίνουν όσο περνάει ο καιρός.

Συγκρατειστε αυτό! Σε αυτή την υπόθεση έχουν γίνει όλα ΛΑΘΟΣ! #κουσουλος #Πατρα

— Petros Kousoulos (@PKousoulos) March 22, 2022

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης, μετέφερε τα όργανα της Ίριδας προκειμένου να φτάσουν στα Γιάννενα. Μετά τον θάνατο του κοριτσιού κι επειδή η οικογένεια ήταν σε δικαστική διαμάχη για την απώλεια της Μαλένας όπου είχε κάνει μηνύσεις την υπόθεση είχε αναλάβει η ιατροδικαστική υπηρεσία.

Ωστόσο επειδή δεν υπήρχε δρομολόγιο για τα Γιάννενα, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να αποκαλυφθεί η αιτία θανάτου της Ίριδας, ο ίδιος ο πατέρας μετέφερε τα όργανα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός, ο Μάνος Δασκαλάκης μετέφερε τα όργανα με το φορτηγό του. Ο πατέρας πήρε άδεια από τις αστυνομικές αρχές της πόλης για να φτάσουν τα όργανα στα Γιάννενα.

Πρώτα περίεργες κλοπές, μετά προσπάθεια αποδόμησης του ρεπορταζ το οποίο δεν ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ! Σας ευχαριστώ για τη συνεισφορά σας στην έρευνα🙏🏻 #πατρα

— Petros Kousoulos (@PKousoulos) March 21, 2022

Τα όργανα της Ίριδας εξετάστηκαν από την αρμόδια παθολογοανατόμο. Εκείνη μάλιστα έβγαλε το πόρισμα για «αγενεσία φλεβόκομβου» την οποία θεώρησε ως αιτία θανάτου του μικρού κοριτσιού.

Τα ερωτήματα μάλιστα που γεννώνται και πάλι είναι πολλά. Πώς τα όργανα του παιδιού μεταφέρθηκαν σε φορτηγό από τον ίδιο τον πατέρα και κατά πόσο αυτό ήταν ασφαλές αφού θα μπορούσαν να προκύψουν αλλοιώσεις ή ακόμη και κάποιο ατύχημα.

Ακόμη, πώς θα μπορούσε η αρμόδια παθολογοανατόμος να βγάλει ένα ασφαλές συμπέρασμα την στιγμή που είχε απέναντί της τον τραγικό πατέρα που ζητούσε απαντήσεις για τον θάνατο του παιδιού του.

https://player.glomex.com/integration/1.698.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.698.0%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D40599v17khetcpqq%26playlistId%3Dv-ciqce95kojg1%26playlistIndex%3D0&integrationId=40599v17khetcpqq&playlistId=v-ciqce95kojg1&playlistIndex=0

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ