ΔΙΑΦΟΡΑ

Υπόθεση Σεμέδο: «Μου έδωσε ένα αρκουδάκι της κόρης του και με βίασε», κατέθεσε η 17χρονη

Υπόθεση Σεμέδο: Η κατάθεση της 17χρονης στην Αστυνομία, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και τον μάνατζέρ του, είδε το φως της δημοσιότητας και προκαλεί σοκ, καθώς όπως υπογράμμισε «μου έδωσε το αρκουδάκι της κόρης του για να κοιμηθώ και έκανε το ίδιο πράγμα».

Σύμφωνα με το Star, στην κατάθεση της ανήλικης κοπέλας αναφέρεται: «Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ‘’όχι, όχι, όχι’’ και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ‘’όχι, όχι άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξανά έκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ‘’σας είδα και το ήθελες’’ και του κάνω όχι”».

Τι αναφέρεται στην κατάθεση της η 17χρονη για την υπόθεση Σεμέδο

Και συνεχίζει το ρεπορτάζ «θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του που είχε ένα μεγάλο. Μου λέει ‘’πέσε κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι’’ και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο».ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ