ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ζαχαράκη: Το φετινό καλοκαίρι από τουριστικής άποψης θα είναι πολύ καλύτερο από το περσινό

Η υφυπουργός Τουρισμού τόνισε ότι η χώρα μας εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους πιο ασφαλείς προορισμούς απ’ όλες τις απόψεις.

Αισιόδοξη εμφανίζεται η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη, αναφορικά με τις προοπτικές της πορείας του τουρισμού στη χώρα μας φέτος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, «η Ελλάδα αποτελεί έναν ασφαλή τουριστικό προορισμό». Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ακόμη είμαστε μακριά από την όποια όποια συζήτηση για άνοιγμα του τουρισμού σημειώνοντας παράλληλα ότι οι αρχές και οι φορείς προετοιμάζονται προκειμένου αυτό να γίνει με ασφάλεια.

«Το καλοκαίρι του 2020 η χώρα μας δέχθηκε θετικά σχόλια και βραβεύσεις για την τήρηση των μέτρων, τα οποία πιστώνονται οι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή του κλάδου. Όλοι αυτοί κέρδισαν το στοίχημα», όπως είπε το μέλος της κυβέρνησης, ενώ έκανε αναφορά και στις προοπτικές που δημιουργεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Είναι μια συζήτηση που ξεκίνησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη», όπως είπε, καταλήγοντας ότι «το καλοκαίρι θα είναι καλύτερη η κατάσταση. Έχουμε τον εμβολιασμό, έχουμε και έξτρα εφόδια».

#pressgreece

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ