ΔΙΑΦΟΡΑ

Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας: Η χορογραφία που ξετρέλανε το διαδίκτυο

Χορογραφία ζεϊμπέκικου: Το διάσημο ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας θέλησε να χορέψει μια χορευτική ομάδα ανδρών. Δεκάδες άνδρες πραγματοποίησαν μαθήματα χορού στη σχολή «Shakallis Dance School». Στη συγκεκριμένη σχολή χορού δεκάδες άνδρες έμαθαν τα μυστικά του ζεϊμπέκικου.

Το ξεκίνημα δεν ήταν εύκολο. Αυτό είναι, όμως, φυσιολογικό. Λίγο το άγχος, λίγο η απροσεξία, λίγο η κούραση των επαγγελμάτων και οι άνδρες αποτύγχαναν στις προσπάθειές τους. Ωστόσο, στη συνέχεια αυτό άλλαξε, με τους άνδρες να φτάνουν σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο χορευτικών ικανοτήτων.

 

Η συγκεκριμένη ομάδα αποφάσισε να συμμετάσχει σε μία εκδήλωση, με χορογραφία ζεϊμπέκικου. Έτσι, και έγινε λοιπόν. Οι άντρες χορευτές βγήκαν στη σκηνή για να χορέψουν το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και έγινε, ο κακός χαμός.

Ωστόσο, το ίδιο δεν συνέβη μόνο στη σκηνή, αλλά και στο διαδίκτυο, όπου ανέβηκε σχετικό βίντεο με τη χορογραφία του ζεϊμπέκικου. Το βίντεο ανέβηκε από τη σχολή «Shakalis Dance School», η οποία θέλησε να παρουσιάσει και σε άλλους φίλους του ζεϊμπέκικου, που δεν είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν από κοντά. Η αντρική ομάδα χορευτών της σχολής χόρεψε εξαιρετικά, καθώς έβγαλε προς τα έξω τον καλύτερό της εαυτό. Αυτό είχε τρομερή απήχηση στον κόσμο και μάλλον θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια.

Χορογραφία ζεϊμπέκικου: Το σχετικό βίντεο με το ζεϊμπέκικο στο Youtube

enimerotiko.gr



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ