ΔΙΑΦΟΡΑ

«Ζητάω εγώ συγγνώμη από την κοπέλα, ο Τάσος θα ζητήσει όταν θελήσει και όταν πρέπει» λέει η μητέρα του Ξιαρχό

H μητέρα του χορογράφου μιλά για την απόπειρα αυτοκτονίας του, την κατάσταση της υγείας του και την ανάρτησή του στα social media, η οποία προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις

Συντετριμμένη η κ. Μαρία, μητέρα του Τάσου Ξιαρχό, μίλησε σήμερα στο «Τlive» και αρχικά ανέφερε: «Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστεί. Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ξέσπασε σε κλάματα λόγω των άσχημων μηνυμάτων που έχει λάβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  για τον γιο της. «Ήμουν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ξέρετε τι σημαίνει για μία μάνα να της λένε ότι θα αποτελειώσουμε τον γιο σου; Ντροπή!», σημείωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

Έπειτα, ζήτησε συγνώμη από το κορίτσι που σχολίασε αρνητικά ο γιος της: «Έκανε ένα λάθος, ζητάω εγώ συγγνώμη από την κοπέλα. Χίλια συγγνώμη. Και ο Τάσος θα ζητήσει, όταν θελήσει και όταν πρέπει, όπως μου είπε».

Παράλληλα, η κ. Μαρία υποστήριξε οτι ο γιος της δεν συνηθίζει να πίνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και πως το βράδυ που δημοσίευσε το βίντεο, στο οποίο χλεύαζε την κοπέλα με την ριγέ μπλούζα, είχει πιει δύο ποτά.

«Ο Τάσος απεχθάνεται το ποτό κι αυτούς που κάνουν χρήση. Δεν ξέρω τι γινόταν τον τελευταίο καιρό. Τον ρώτησα αν είχε πιει εκείνο το βράδυ και μου είπε μόνο δύο μαργαρίτες. Ένας άνθρωπος που δεν πίνει καθόλου, και λίγο αλκοόλ να πιει τον πειράζει. Μήπως αυτό που έκανε με την κοπέλα, το έκανε επειδή ήταν ζαλισμένος; Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν»    ισχυρίστηκε η κ. Μαρία.

protothema
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ