ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σχολικό λεωφορείο

 

Φωτιά ξέσπασε σε σχολικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης. Τα αίτια είναι άγνωστης αιτίας προς το παρόν ενώ μέσα στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν παιδιά.

Το όχημα βρισκόταν στην περιφερειακή οδό με κατεύθυνση προς δυτικά, μετά τον κόμβο Κατσιμίδη.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και εκκενώθηκε. Τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί και βρίσκονται πίσω από τις προστατευτικές μπάρες επί της περιφερειακής οδούς.

Αργυρούπολη: Έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοσχερώς σχολικό λεωφορείο

Τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι ακόμη εμπριστές έβαλαν φωτιά σε ένα σταθμευμένο, επί της οδού Μπουμπουλίνας στην Αργυρούπολη, σχολικό λεωφορείο και το κατέστρεψαν ολοσχερώς.

Ο οδηγός του λεωφορείου που κατοικεί κοντά, έδωσε συνέντευξη στην ΕΡΤ και εξήγησε οτι δεν έχει ανοιχτούς λογαριασμού και προηγούμενα με κανέναν και δεν μπορεί να εξηγήσει ποιος θα μπορούσε να τον στοχοποιήσει έτσι και να ευθύνεται για αυτήν την καταστροφή.

https://player.glomex.com/integration/1.854.0/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-co8dph1dqaah&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fnews%2Fellada%2F606730-thessalonikh-fwtia-se-sxoliko-lewforeio%3Ffbclid%3DIwAR0PCrGq_nhYIi028wDnAz2vFJ87wnNMl8uFe713D2rN9qeVbtCGQuAciw0

athensmagazine.gr



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ