ΔΙΑΦΟΡΑ

Χάρης Σεφερλής: Ο 15χρονος γιος του Μάρκου Σεφερλή, η ομοιότητα με την Έλενα Τσαβαλιά και η στήριξη στον πατέρα του

Μάρκος Σεφερλής ο πολυτάλαντος ηθοποιόςμιλά για την οικογένειά του αλλά και για τον γιοτου Χάρη. Μάλιστα χαρακτηρίζει τη σύζυγό του Έλενα Τσαβαλιά ως το “στήριγμά” του. Ενώ για τον γιο του λέει ότι ο μικρός “θα κάνει γάμο σχετικά νωρίς”.

Ο κωμικός ηθοποιός αποκαλύπτει για τον γιο τους Χάρη ότι τον επηρεάζουν τα όσα ακούγονται και γράφονται για τον μπαμπά του. Σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια έχει πει «ο γιοςμου έχει στεναχωρηθεί πολλές φορές και έρχεται και μου λέει “μπαμπά, είμαι δίπλα σου. Μην ακούς κανέναν, εγώ είμαι εδώ για σένα”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής.

Όσο για την σύζυγό του για την οποία μιλάει πάντα με λόγια σεβασμού, δήλωσε: «Η Έλεναείναι τα πάντα για μένα. Ήρθε στη ζωή μου σε μια δύσκολη στιγμή, άργησε, αλλά ήρθε και ευτυχώς που ήρθε. Και νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί, με πολύ κόπο, με πολύ αγώνα. Ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι λείπει από δίπλα μου.»

«Φτάσαμε σε δύσκολες καταστάσεις, τις ξεπεράσαμε, κρατώντας πάντα ο ένας το χέρι του άλλου. Και νομίζω ότι βαδίζουμε μαζί αγαπημένοι, ευτυχισμένοι και με τον Χάρη. Από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί, είμαστε πάντα μαζί. Ποτέ χωρισμένοι ούτε για μια στιγμή» ανέφερε ο Μάρκος Σεφερλής που γι’ άλλη μια φορά εξυμνεί την όμορφη οικογένειά του.

Ο Μάρκος Σεφερλής μιλά για την οικογένειά του

Ο γνωστός ηθοποιός υποστηρίζει ότι μετά τον γάμο δεν άλλαξε κάτι. “Απλώς επισφραγίστηκε η σχέση μας, επισημοποιήθηκε με χαρτιά και στη διασφάλιση του παιδιού. Εμείς μετράμε 17 χρόνια, είμαστε από την αρχή ενωμένοι.

Από την πρώτη μέρα που αρχίσαμε να είμαστε ζευγάρι μέχρι και σήμερα, έχοντας περάσει καλά, δύσκολα, αλλά πάντα μια γροθιά. Και μόλις ήρθε στη ζωή μας ο Χάρης, αυτό ενισχύθηκε και… δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Προχωράμε μπροστά, ο ένας είναι δίπλα στον άλλο σε κάθε δυσκολία κι αυτό φαίνεται πολύ έντονα. Ο Μάρκος Τσαβαλιάς και η Έλενα Σεφερλή… μετά-από δέκα χρόνια γάμου αλλάζεις και το επώνυμο. (Γέλια.) Η παράσταση έχει και δικά μας στοιχεία, αλλά δεν μπορεί να τα καταλάβει κανένας, γιατί ένα παντρεμένο ζευγάρι έχει τα ίδια βιωματικά στοιχεία, θέλω να σου πω ότι από τις φορές που έχουμε παίξει μόνο σε μια παράσταση δεν είχαμε πρόταση γάμου”.

Ο Μάρκος Σεφερλής υποστηρίζει ότι οι θεατές στο θέατρο κάνουν και προτάσεις γάμου. “Έρχονται νέα παιδιά και αποφασίζουν να κάνουν εδώ την πρόταση γάμου στην αγαπημένη τους. Αυτό συμβαίνει στο τέλος της παράστασης, μπροστά σε όλο τον κόσμο. Το κοινό ενθουσιάζεται”.

Στην ερώτηση αν μεγαλώνει τον γιο του με τις αντιλήψεις να παντρευτεί, να κάνει οικογένεια και παιδιά, λέει ότι “ο Χάρης είναι από τα παιδιά που θα παντρευτούν πολύ νωρίς γιατί βλέπει ένα πολύ ωραίο κλίμα μέσα στο σπίτι και μας χαίρεται που μας βλέπει με τη μαμά του αγαπημένους, να στηρίζει ο ένας τον άλλον, έχει μια πολύ ωραία εικόνα, κι αίσθηση για το γάμο. Εγώ του κάνω τα αστεία μου, ότι δεν είναι όλα τόσο ρόδινα. Είναι τύπος πολύ ερωτιάρης, ερωτεύεται εύκολα, σίγουρα θα θέλει να παντρευτεί και νομίζω ότι θα θελήσει να το κάνει πολύ γρήγορα”.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ