ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στον Αρχάγγελο

 

Με την παρουσία πλήθους κόσμου εγκαινιάστηκαν, το απόγευμα, τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ Αρχαγγέλου σε χώρο που βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού.
Σε κλίμα ενθουσιώδες και μετά την τέλεση του αγιασμού από τον παπά Φώτη, η Γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Ελευθερία Οίκουτα αναφέρθηκε στους σκοπούς του Κινήματος στην περιοχή και τόνισε ότι «Πρωταρχικός στόχος είναι το κόμμα να αγκαλιάσει τις αγωνίες των πολιτών και να ξαναγίνει η φωνή της Κοινωνίας».
Μίλησε για ομοψυχία, κάλεσε τους πολίτες να συμπορευτούν και έθεσε τους πρώτους στόχους της Συντονιστικής. Δίπλα της αρωγοί και συνοδοιπόροι ο αναπληρωτής Συντονιστής Τσαμπίκος Μάγκος και τα μέλη Πλαστήρας Γιασιράνης και Μιχάλης Πατσάης.
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν επίσης: Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Παναγιώτης Μπουλιέρης, Βάιος Καλοπήτας, και Γιώργος Πόκκιας, και επίσης ο Γιώργος Νηκητιάδης, ο Φώτης Χαζηδιάκος, η Κατερίνα Γαβαλά, ο Παναγιώτης Κουνάκης, ο πρώην βουλευτής και δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νικηφόρος Παπανικόλας, Δημήτρης Ζανετούλης, Γεράσιμος Παρασκευάς, Ροδούλα Λουλουδάκη, Πρόδρομος Σφυρίου, Μανόλης Παπαδόπουλος, Τάκης Λίμουρας. Οι πρόεδροι των Συντονιστικών Επιτροπών Πόλεως Ρόδου Ανδρέας Μοσκιού, Αφάντου Γιάννης Περίδης, Ατταβύρου Στάθης Διμέλης. Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι Μανόλης Σαρικάς και Μίλτος Παγκάς, ο αντιδήμαρχος Αρχαγγέλου Γιώργος Πατσάης και ο πρόεδρος Νικόλας Διμέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάββας Διακοσταματίου, Αγαπητός Πάλλας, παλιοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ και πρώην μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Αξίζει να τονιστεί ότι η Συντονιστική Αρχαγγέλου, εγκαινιάζοντας πρώτη τα γραφεία της σε όλο το νομό Δωδεκανήσου, συνεχίζει την παράδοση που την θέλει να είναι η πρώτη Συντονιστική στην Ελλάδα που το 1974 εγκαινίασε και λειτούργησε γραφεία.

Ρόδος, 30 Οκτωβρίου 2022
Η Συντονιστική Επιτροπή της Τοπικής Οργάνωσης Αρχαγγέλου



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ