ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εκεί ήταν μπλεγμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Το έμαθε η Καρολάιν και τη σκότωσε

Της έκλεισε το στόμα πριν τα αποκαλύψει όλα!

Τα στοιχεία προκύπτουν με τη μορφή «χιονοστιβάδας» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και το πώς οδηγήθηκε στο να σκοτώσει την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, καθώς υπάρχει πιθανότητα και για… άλλες ασχολίες του που μπορεί να σόκαραν τη σύζυγό του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα», ο Αθανάσιος Κατερινόπουλος τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της δολοφονίας της Καρολάιν, ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν μόνος του 100% αλλά μπορεί να υπάρχει πίσω «ουρά», κάτι που θα πρέπει να αποδειχθεί, με την Καρολάιν να έχει κάνει ακόμη ένα λάθος που της στοίχισε.

Ανέφερε την πληροφορία ότι ένας από τους δύο ταξίδεψε τον περασμένο Απρίλιο στα Χανιά για ενοικίαση σπιτιού «με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου» γεγονός που όπως είπε δείχνει ότι «κάτι σοβαρό έβραζε».
«Κάτι που ‘’παίζει’’ αυτές τις ημέρες -και δεν θα ήθελα να παίζει και ανάθεμα την ώρα που το είπα, είναι ότι κάποιος από τους δυο είχε ταξιδέψει τον Απρίλη μήνα, μεσούντος του κορωνοϊού στα Χανιά γα να νοικιάσουν ένα σπίτι, με έτερο άτομο του αντίθετου φύλου του. Ε, δεν γίνονται αυτά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διερωτήθηκε εάν ο Αναγνωστόπουλος «εμπλέκεται σε άλλες ιστορίες μαζί με άλλους κτλ και αν η άμοιρη Καρολάιν έμαθε αυτές τις εμπλοκές». Επεσήμανε και την παράμετρο ότι το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά.

«Μπορεί εκεί να πιέστηκε και να του είπαν ή εσύ ή αυτή. Μπορούμε να το αποκλείσουμε αυτό»; Διερωτήθηκε ο κ. Κατερινόπουλος.

Για τον καθ’ ομολογίαν δράστη ο έμπειρος πρώην αξιωματικός ανέφερε ότι επί 37 ημέρες έδειχνε ότι θέλει να βοηθήσει να συλληφθούν οι «κακοί», οι «φονιάδες» με μια φοβερή ψυχραιμία, όμως η γλώσσα του σώματός του έλεγε το αντίθετο και τελικά ομολόγησε.

«Τώρα επιμένει να λέει ότι ήταν μόνος του. Ας ελπίσουμε να μην υπάρξουν διασυνδέσεις με άλλες δολοφονίες. Δεν ξέρω -απ ότι διαβάζουμε, δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να έχει ή να μην έχει. Είναι θέμα ανακριτού», σημείωσε χαρακτηριστικά και ζήτησε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και να ενημερωθεί η ελληνική κοινωνία.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ