ΔΙΑΦΟΡΑ

Η φωτό τα είπε όλα: Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ιταλού που κατηγορήθηκε για κοκαΐvη (Pic)

«Το ζήτημα θεωρείται λήξαν».

Πραγματοποιήθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ιταλού νικητή της Eurovision, Damiano David, με την EBU να ανακοινώνει επίσημα τα αποτελέσματα προκειμένου να «κλείσει» το θέμα.

Όπως αποδείχτηκε, ο frontman των Måneskin βγήκε αρνητικός σε vαρκωτικές ουσίες, γεγονός που αποδεικνύει πως όσα κυκλοφόρησαν στα social media για το επίμαχο πλάvο ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματικότητα.

Η επίσημη ανακοίνωση έχεις ως εξής:

«Μετά τους ισχυρισμούς, σχετικά με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών στο Green Room του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού της Eurovision στις 22 Μαΐου, η EBU, έπειτα από αίτημα της Ιταλικής αντιπροσωπείας, έκανε έναν ενδελεχή έλεγχο στα στοιχεία, περιλαμβανομένων και όλων των διαθέσιμων πλάνων.

Ελήφθη επίσης και εξετάστηκε εθελοντικά δείγμα από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Måneskin, το οποίο ήταν αρνητικό και το έχει δει η EBU. Δεν έγινε λοιπόν καμία χρήση ναρκωτικών ουσιών στο Green Room και το ζήτημα θεωρείται λήξαν. Είμαστε ενήμεροι πως μία ανακριβής θεωρία, οδήγησε σε fake news, τα οποία προσπάθησαν να επισκιάσουν το πνεύμα και το αποτέλεσμα του τελικού και άδικα, επηρέασαν το συγκρότημα.

Συγχαίρουμε για ακόμα μία φορά τους Måneskin και ευχόμαστε τεράστια επιτυχία. Αναμένουμε με ανυπομονησία με την Ιταλική Κρατική Τηλεόραση RAI, στην παραγωγή ενός πραγματικού υπερθεάματος στον διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου στην Ιταλία».

Ο Damiano, από τη μεριά του, γνωστοποίησε τα αποτελέσματα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram:

Πραγματοποιήθηκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του Ιταλού νικητή της Eurovision | Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΒU για τα αποτελέσματαΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ