ΔΙΑΦΟΡΑ

Νεφέλη Ορφανού για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό;»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού αποκαλύπτοντας πως και από τους δύο έχει τις καλύτερες εντυπώσεις. «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό;» διερωτήθηκε ενώ παράλληλα επεσήμανε πως πάντα είχε διαχωρισμένα στο μυαλό της τη δουλειά από το κρεβάτι.

Εστιάζοντας στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε σε μια εποχή που κάτι έχει συμβεί και είχαε πολλά χρέη. «Μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα» τόνισε η ηθοποιός. «Εκείνη την ώρα μπήκε Πέτρος μου λέει ”τι συμβαίνει ποιος σε πείραξε;”. Ο Πέτρος μου έδωσε διπλό μισθό. Νόμιζα ότι μου τα δανείζει. Του τα έδωσα πίσω και τα πέταξε» επεσήμανε η ηθοποιός. «Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το ”Πέτρο τι κάνεις;”(με ύφος). Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό;» ανέφερε στη συνέχεια.

«Το ψωμί και το κρεβάτι μου τα είχα διαχωρισμένα»

«Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Εκεί είναι το ψωμί, εκεί είναι το κρεβάτι. Όταν θα είναι το ψωμί στο κρεβάτι, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά» υπογράμμισε η ηθοποιός και διερωτήθηκε: «Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν σε μία κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου ζήτησαν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Και μου έλεγαν να βγούμε να τον γνωρίσουμε. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο».

Παράλληλα η Νεφέλη Ορφανού μίλησε για την εποχή κατά την οποία πρωταγωνιστούσε στο «Ρετιρέ» λέγοντας: «Στο Ρετιρέ σταματούσε η κυκλοφορία. Μου έχει τύχει στο Σύνταγμα φρέναρε ένας και μου ζητούσε αυτόγραφα, κατέβαιναν όλοι σιγά σιγά και μου ζητούσαν και οι άλλοι. Δεν ήμουν προετοιμασμένη για όλο αυτό. Μετά από κάποιες μέρες είχα πάρε και ένα ύφος και με βλέπει η αδερφή μου και μου λέει ”τι είναι αυτό; Παίζεις στο ρετιρέ του Δαλιανίδη. Αν έπαιρνες Όσκαρ τι θα έκανες;”».

reader.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ