ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο τροχαίο ατύχημα σήμερα το μεσημέρι στην οδό Καναδά – Σύγκρουση δύο οχημάτων, ελαφρά τραυματίας η γυναίκα οδηγός

Νέο τροχαίο ατύχημα, στη συμβολή των οδών Καναδά και Δενδρινού σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα, στην πόλη της Ρόδου, όταν συγκρούσθηκαν δύο οχήματα μετά από παραβίαση του STOP από αλλοδαπό οδηγό. Από τη σύγκρουση το ένα όχημα αναποδογύρισε…

Η γυναίκα οδηγός του δεύτερου οχήματος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της εταιρίας οδικής βοήθειας “Σιέχ”, Μουσταφά Σιέχ, το συγκεκριμένο σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο είναι επικίνδυνο, γιατί δεν είναι ορατό το σήμα STOP, ενώ έχουν σβηστεί και οι διαγραμμίσεις στο δρόμο.

“Σ’ αυτό το σημείο έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία και μάλιστα δύο θανατηφόρα. Είναι άκρως επικίνδυνο και κάτι πρέπει να γίνει. Επίσης, προχθές δε σταματήσαμε καθόλου. Όλη μέρα είχαμε ατυχήματα και οι εργαζόμενοι της εταιρίας μας είναι στο πόδι όλο το 24ωρο, γιατί δεν προλαβαίνουν τα περιστατικά το ένα μετά το άλλο…”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σιέχ.

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ