ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ «βλέπει» εκλογές την Άνοιξη και «εκβιασμό» Μητσοτάκη

Την επιβεβαίωση της εκτίμησης του Αλέξη Τσίπρα ότι η κυβέρνηση θα πάει σε πρόωρες κάλπες την άνοιξη «είδαν» πίσω από τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς, όπως επισημαίνουν, ο πρωθυπουργός επιχείρησε να βάλει από τώρα το δίλλημα των επόμενων εκλογών, το «το αυτοδυναμία  ή χάος».

Όπως λένε οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είπε από τώρα ότι θα πάει σε διπλές κάλπες είχε ως  επιδίωξη να πιέσει και να «εκβιάσει»  τους ψηφοφόρους που στην πλειοψηφία τους δεν επιθυμούν η χώρα να βρεθεί με αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς κάτι τέτοιο θα είχε επιπτώσεις στην αγορά και την καθημερινότητα των πολιτών.

Πίσω δε από την φράση ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει πολιτικό, πολιτιστικό και αξιακό χάσμα» , τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είδαν την διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη να απαξιώσει το 31,53 % που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

«Φωνές» για τους νέους

Φυσικά από τα στελέχη της Κουμουνδούρου δεν πέρασε απαρατήρητο το άνοιγμα που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη νέα γενιά, καθώς όπως υποστηρίζουν στις ηλικίες 17 έως 25 βρίσκεται δεύτερος σε δημοφιλία μετά τον Αλέξη Τσίπρα.

«Αφού στοχοποίησε τους νέους για την αποτυχία του στην πανδημία και το μόνο που τους επεφύλασσε δύο χρόνια ήταν ξύλο στις πλατείες, ανεργία, μισθούς αναξιοπρέπειας και έξωσή τους από τα δημόσια πανεπιστήμια, τώρα κατάλαβε την κατάρρευσή του και επιχειρεί χυδαία εξαγορά με gigabytes και χαρτζιλίκι. Με data και ρεπό αντί για μισθούς, δεν βγαίνει ούτε ο μήνας ούτε οι λογαριασμοί» ανέφεραν οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ