ΔΙΑΦΟΡΑ

Όλοι αποθεώνουν την Παπαρήγα που κατέβηκε στην πορεία με «πι»: «Υποκλινόμαστε μπροστά σου Αλέκα»

Η Αλέκα Παπαρήγα συμμετείχε στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, η οποία δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως χρησιμοποιεί «πι» λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας.

Μήνυμα κλιμάκωσης των αγώνων έστειλε η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και διαδήλωση του ΠΑΜΕ, άλλων συνδικάτων, σωματείων, μαζικών φορέων και συλλόγων στην Αθήνα χθες Τετάρτη (9/11).

Χιλιάδες απεργοί, εργαζόμενοι του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, αυτοαπασχολούμενοι, μικροί επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές, γυναίκες και συνταξιούχοι απαίτησαν «ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, συλλογικές συμβάσεις που κατοχυρώνουν σταθερή δουλειά με δικαιώματα, ρεύμα και βασικά αγαθά φτηνά για τον λαό».

Κάλεσαν σε οργάνωση και αγώνα «για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής που γεννά φτώχεια, πείνα, εκμετάλλευση και πολέμους, που αφήνει τον λαό να ξεπαγιάζει για να ζεσταίνονται τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων».

Όπως τονίστηκε σε πολλούς χαιρετισμούς και ομιλίες, η μεγάλη συμμετοχή στην απεργία, στην απεργιακή συγκέντρωση και στη διαδήλωση δείχνουν ότι η εργατική τάξη και ο λαός έχουν τεράστια δύναμη στα χέρια τους ώστε το επόμενο διάστημα να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους.

Αποθέωση για την Παπαρήγα που κατέβηκε στην πορεία με «πι»

Ωστόσο η Αλέκα Παπαρήγα, πήγε κι εκείνη στην μεγάλη πορεία στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και μάλιστα με το «πι».

Η πρώην Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ αποθεώθηκε από τους περισσότερους οι οποίοι με αναρτήσεις τους στα social media ανέφεραν πως μόνο σεβασμό μπορούν να νιώσουν.

gazzetta.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ