ΔΙΑΦΟΡΑ

Παραιτήθηκε επειδή ήταν ανεμβολίαστος: Οριστικό τέλος για τον διοικητή του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ

Παραίτηση για τον διοικητή του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ , αφού είχε ενημερώσει την ηγεσία του νοσοκομείου, πριν από δέκα ημέρες, πως δεν προτίθεται να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ο διοικητής του εν λόγω νοσοκομείου υπέβαλε, πριν από λίγες ημέρες, την παραίτησή του από την ηγεσία του νοσοκομείου, επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους», την οποία, άλλωστε, είχε ζητήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Και άλλοι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί εκτός από τον διοικητή του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μίλησε στο Mega για τις αναστολές των υγειονομικών που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού και αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ΝΙΜΤΣ, υπογραμμίζοντας «στο ΝΙΜΙΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος και κυκλοφορεί στους διαδρόμους ανενόχλητος».

Παράλληλα, ο Μιχάλης Γιαννάκος ονομάτισε τα νοσοκομεία, τα οποία εξακολουθούν να απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους, όπως τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, ο Άγιος Ανδρέας και το Ρίο, το ΔΑΦΝΙ και το ΝΙΜΤΣ.

«Υπάρχουν τεράστια κενά στα νοσοκομεία που δεν έχουν λυθεί. Δεν ήταν καθόλου έτοιμο το υπουργείο να εφαρμόσει αυτό το μέτρο», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ