ΔΙΑΦΟΡΑ

Πρωτοφανές ξέσπασμα από Στέλλα Μπεζαντάκου: «Ακούει ο Μητσοτάκης; Θέλω τα λεφτά μου γιατί θα γίνει χαμός!»

 

Ξέσπασε η Στέλλα Μπεζαντάκου κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, επειδή έμεινε εκτός της αναδρομικής επιδότησης από τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια στην «Espresso» «δικαιούμαι 600 ευρώ! Η διορία ήταν μέχρι τον περασμένο Μάιο, αλλά ο δικός μου εκκαθαριστικός λογαριασμός της ΔΕΗ βγήκε τον Ιούνιο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω να πάρω το έκτακτο επίδομα».

Και συμπληρώνει «δεν ευθύνομαι εγώ, διότι από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και τον φετινό Ιούνιο δεν ήρθαν καθόλου στο σπίτι μου, στη Γλυφάδα, να μετρήσουν το ρεύμα. Έστελναν μόνο έναντι λογαριασμούς από τη ΔΕΔΔΗΕ, τους οποίους και πλήρωσα, όλους! Τον Ιούνιο, λοιπόν, μου ήρθε και ο εκκαθαριστικός, που ήταν 2.400 ευρώ. Αν είχαν έρθει να μετρήσουν νωρίτερα, όπως όφειλαν, θα είχε έρθει νωρίτερα αυτός o λογαριασμός και θα είχα πάρει κι εγώ τα λεφτά μου» και διευκρίνισε ότι έσπευσε παρ’ όλα αυτά να κάνει την αίτηση εντός της προθεσμίας.

Οι ενέργειες της Στέλλας Μπεζαντάκου για τα χρήματα που δικαιούται από τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Για τις ενέργειες που έκανε η Στέλλα Μπεζαντάκου, επεσήμανε «πήρα τηλέφωνο τη ΔΕΗ και μου είπαν ότι πρόκειται για λάθος της ΔΕΔΔΗΕ. Προσπάθησα έπειτα να επικοινωνήσω με τη ΔΕΔΔΗΕ, τους έστειλα εκατό e-mails και έπαιρνα απαντήσεις ότι θα επικοινωνούσαν εκείνοι μαζί μου, αλλά δεν το έκαναν ποτέ. Oπως μου είπε κάποιος από τη ΔΕΗ, δικαιούμαι 600 ευρώ, γιατί εγώ στο μεταξύ έχω και οικιακό κοινωνικό τιμολόγιο στο ρεύμα».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια στην αρχή δεν πλήρωσε τον υπέρογκο λογαριασμό, αλλά μετά αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ρύθμιση οφειλών και έκτοτε, όπως υποστηρίζει, της έχει έρθει μόνο ένας επιπλέον λογαριασμός έναντι, ύψους 300 ευρώ.

Όπως σημειώνει «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δύσκολη για όλους μας με την ακρίβεια που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Εγώ έκανα αναγκαστικά τη ρύθμιση για να μη μου κόψουν το ρεύμα, αλλά θέλω τα λεφτά που δικαιούμαι και δεν τα πήρα από δικό τους λάθος. Είμαι αποφασισμένη να το φτάσω στα άκρα. Θα γίνει χαμός! Η ΔΕΔΔΗΕ δεν απαντάει ποτέ, έχει… γραμμένους όλους τους πολίτες που διαμαρτύρονται. Η ΔΕΗ, από την άλλη, με παραπέμπει στη ΔΕΔΔΗΕ. Πού πρέπει να απευθυνθώ η γυναίκα; Στον υπουργό; Ή μήπως στον πρωθυπουργό; Κι εκεί θα φτάσω, αφού μας κοροϊδεύουν! Σαν κι εμένα μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι πολίτες, που δεν έχουν τη δυνατότητα να παραπονεθούν δημόσια σε κάποιο μέσο… Τι γίνεται, λοιπόν, σε αυτές τις περιπτώσεις;».

Αγανακτισμένη με τους πολιτικούς η Στέλλα Μπεζαντάκου

Αναφερόμενη στους πολιτικούς, η Στέλλα Μπεζαντάκου καταλήγει «οι πολιτικοί είναι “υπηρέτες” του λαού, τους εκλέγουμε για να εξυπηρετούν εμάς, τους πολίτες. Δεν τους βγάζουμε για να παίρνουν παχυλούς μισθούς, να περνούν ζωή και κότα και να κοιτάζουν τι απατεωνιές θα κάνουν, σαν την άλλη, την Καϊλή, που τη πιάσανε τώρα με σακούλες γεμάτες λεφτά. Ο Μητσοτάκης πρέπει να ακούει τον κάθε πολίτη ξεχωριστά. Κάθε πολίτης είναι και μία ψήφος. Όταν μας έχουν ανάγκη τάζουν, όταν βγαίνουν μας… γράφουν. Συγγνώμη, αλλά δεν πάει έτσι. Εκλογές έρχονται. Δεν νομίζω να το ξεχνάει αυτό ο Μητσοτάκης… Είμαι αγανακησμένη!».

enimerotiko.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ